CUM MAI ARATĂ VICTOR SOCACIU, FOSTUL PARLAMENTAR DE TÂRNĂVENI

Vă mai amintiți de Victor Socaciu? Artistul în vârstă de 62 de ani, care a pus în cui lunga sa carieră de folkist pentru a ocupa funcția de Consul General al României la Montreal, a fost prezent recent la un spectacol artistic organizat de comunitatea românilor din metropola nord americană.

Revenirea în fața publicului a fost o ocazie rară, chiar dacă Socaciu nu s-a prezentat așa cum a făcut-o ani la rând, pe scenă, în calitate de artist.
Socaciu în cea mai recentă ipostază (foto stanga) a înghețat activitatea muzicală după operația de transplant renal suferită în urmă cu cinci ani. Debutul său în lumea politicului a fost luată în derâdere, mai ales din cauza unui refren de-al său lansat anterior funcțiilor sale politice (fost parlamentar): ”Opozanţi şi potentaţi, ăia hoţi, ăştia hoţi, mama lor la toţi!” (melodia ”Mama lor de hoţi”).

Socaciu a fost ales parlamentar prin redistribuire în colegiul din care făcea parte și Târnăveniul în perioada 2008-2012.

Victor Socaciu, care conviețuiește cu fosta sa impresară Brândușa Simion, a devenit cunoscut în anii ‘70 – ‘80, pe când făcea parte din Cenaclul Flacăra şi din Cenaclului Serbările Scânteii Tineretului.

https://youtu.be/Fj8ASnJ1n6M