Cum poți dărui o cutie a bucuriei copiilor nevoiași

Anul acesta, însă, vor fi și mai mulți copii care vor aștepta în zadar venirea sărbătorilor și cadourile de sub brad. Fundația Buckner a demarat o campanie de colectare de cadouri de Crăciun pentru copii intitulată „CUTIA BUCURIEI”.

Ce înseamnă Cutia Bucuriei?

Înseamnă să oferi un cadou, făcând o bucurie copiilor nevoiași, abandonați sau neglijați de pe raza județului Mureș. Să oferi un cadou unor copii care cel mai probabil nu vor primi nimic altceva cu ocazia sărbătorii Crăciunului.

Cutia Bucuriei se pregătește astfel: se umple o cutie de încălțăminte goală, frumos ambalată, cu lucruri folositoare precum pastă și perie de dinți, săpun, articole vestimentare de iarnă, jucării mici, rechizite, dulciuri cu termen de valabilitate mai lung sau alte obiecte asemănătoare.

Pentru a identifica mai ușor cine ar putea fi destinatarul cutiei, este bine să i se atașeze acesteia o etichetă pe care să scrie dacă este pentru băiat sau fată și intervalul de vârstă pentru care este potrivită aceasta (de ex. 3-6 ani, 7-9 ani, 10-12 ani, etc.).

Apoi, ne contactezi la 0742885832 sau 0722403490 sau la adresa noastră de email office@buckner.ro , noi colectăm cutia și ne asigurăm că ajunge la cineva care are mare nevoie de ea.

Nu ai timp să pregătești o cutie, dar totuși dorești să ajuți?

Orice ajutor e binevenit și apreciat. În acest caz,

Poți dona bunuri: Cum ar fi îmbrăcăminte/ încălțăminte/ accesorii de iarnă în stare bună de folosință de care tu sau copiii tăi nu mai aveți nevoie. Noi vom proceda ca și în cazul Cutiei Bucuriei cu colectarea și livrarea.

Sau poți dona bani: Orice sumă către acest proiect este valorificată și apreciată, iar noi ne vom ocupa de cumpărarea produselor ce vor fi puse în cutii. Donația poate fi virată direct în contul Fundației cu specificația „Donație Cutia Bucuriei”. Cod IBAN BCR: RO27RNCB0188034954650001.

Până când poți dona sau pregăti Cutia Bucuriei?

Până în data de 18 decembrie 2020. Cutia Bucuriei este o campanie de Crăciun, alte donații se pot face, însă, și în afara acesteia, în timpul anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.