Cum poți plăti factura de curent direct de pe telefon

Aplicatia My Electrica poate deveni noul tau ajutor in plata facturilor de energie electrica de pe telefon sau tableta. Ca sa te convingi cat e de simplu, descarca aplicatia din App Store sau Google Play, pentru a beneficia de urmatoarele functionalitati:

-Transmiterea indexului autocitit

– Vizualizarea facturilor emise si a stării acestora

– Plata online a facturilor

– Vizualizarea graficului de consum, a istoricului plăților efectuate

– Localizarea pe harta a punctelor de relații cu clienții

– Contactarea furnizorului tău de energie

Pentru autentificare trebuie sa introduci userul si parola pe care le utilizezi la conectarea in portalul de clienți. Daca nu ai cont, poti crea unul direct in aplicație sau utilizând portalul www.MyElectrica.ro

Aplicatia poate cere permisiunea pentru efectuarea de apeluri de pe telefon (astfel incat sa puteti efectua apeluri direct din aplicatie), pentru accesarea locatiei (astfel incat sa poata afisa cel mai apropiat punct de relatii cu clientii) si pentru transmiterea de notificari si alerte in legatura cu informatiile din contul de client.

Nu te descurci cu tehnologia ? Folosirea telefonului tau Smart ți se pare prea complicată dar ai tot mai multă nevoie de el?

Noi îți venim în ajutor!

Portalul Tirnaveni.ro și Asociația Amicitia au demarat o serie de lecții GRATUITE pentru a te ajuta să depășești aceste neajunsuri.

Urmărește secțiunea SMART din cadrul site-ului unde se va publica săptămânal câte un articol pe această temă, iar dacă ai nevoie de mai multe explicații te așteptăm să te programezi la o întâlnire la Asociația Amicitia pentru a primi explicații și răspunsuri la întrebări de la specialiști.

Articolele vor fi publicate în fiecare zi de marți. Pentru programări completează formularul de mai jos:

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată.