Cum să începi să joci poker online

Pokerul este unul dintre cele mai populare jocuri de masă din toate timpurile. Odată cu apariția cazinourilor online, varianta de video poker a devenit un excelent înlocuitor al jocului clasic, oferind aceleași avantaje. Mai mult, în cazul în care alegi să joci online, poți beneficia și de o serie de bonusuri, cum ar fi cele de rotiri gratuite fara depunere, pe care pe poți utiliza pentru testarea celorlalte jocuri. Dacă vrei să începi o carieră în pokerul online, am pregătit pentru tine câteva indicații și sfaturi care îți vor face întreg parcursul mult mai ușor și plăcut.

Primul pas în pokerul online
Nu ai nevoie de multe pentru a începe să joci poker online pentru bani reali. Un computer sau un telefon mobil și o conexiune la Internet sunt suficiente. Bineînțeles, vei avea nevoie de fonduri, astfel încât e nevoie să te asiguri că ai la îndemână cardul bancar.
Dacă ești norocos, nici nu vei avea nevoie de foarte mulți bani. Majoritatea cazinourilor care oferă poker online pentru bani reali solicită un depozit minim destul de mic, iar acești bani pot fi rulați pentru o perioadă îndelungată de timp.
De asemenea, vei avea nevoie de un mijloc de a retrage câștigurile. Majoritatea jucătorilor folosesc doar un card de credit sau un card de debit pentru acest lucru, dar procesul de aprobare ar putea fi dificil. Multe companii de procesare a cardurilor de credit refuză orice aspect asociat jocurilor de noroc online.
Dacă întâmpini probleme la efectuarea depozitului, contactează site-ul de poker și informează departamentul de asistență clienți. În final, alege cea mai potrivită modalitate de depunere și retragere, având în vedere, de asemenea, eventualele comisioane aplicate.

Ce jocuri de poker poți (și ar trebui) să joci online?
Jocurile de poker disponibile variază de la un cazino online la altul, dar toate site-urile de jocuri de noroc online oferă Texas Holdem la diferite niveluri. Acesta este cel mai popular joc de poker din toate timpurile, așa că merită să îi dai o șansă.
În mod similar, cel mai probabil vei avea parte și de varianta Omaha, care este un văr al Texas Holdem, unde primești 4 cărți în loc de doar 2.
Celelalte versiuni de poker online variază de la site la site. Unele site-uri oferă versiuni cu 7 cărți, dar nu și cu 5 cărți, și invers.

Ia în considerare mai întâi jocurile gratuite de poker online
Toate site-urile de jocuri de noroc online respectabile oferă jocuri gratuite. Scopul acestor variante demo este de a te ajuta să te familiarizezi cu sistemul de joc fără a te supune unei pierderi financiare, mai ales în cazul în care ești începător.
Pe de altă parte, testând jocurile gratuite de poker, de fapt testezi software-ul de joc. Dacă urăști interfața, probabil că ar fi cazul să cauți un alt cazino online. Din fericire, poți încerca gratuit diverse jocuri de poker online fără a fi nevoie să faceți deloc un depozit.
Dacă totul este în regulă, atunci poți continua să faci un depozit și să joci pentru bani reali.

Profită de bonusul de bun venit
Unul dintre avantajele jocului de poker online este obținerea unui bonus de înscriere atunci când efectuezi prima depunere. Aceasta este o sumă de jetoane gratuite pe care le primești din partea cazinoului online ca stimulent pentru a deschide un cont nou și a depune bani. Profită de acest bonus și încearcă să îi maximizezi valoarea pentru a câștiga premii în bani reali.

Turnee de poker online vs Turnee de poker live
Structura majorității turneelor ​​de poker online este similară cu structura turneului normal de poker live, deși turneele live par a fi mai „libere”. De exemplu, dacă joci un turneu la o singură masă online, vei vedea blind-urile crescând după un anumit număr de mâini. Dacă joci live, dimensiunea se schimbă în funcție de limită de timp. În funcție de viteza jucătorilor de la masă, s-ar putea să ai parte de doar în jumătate din numărul de mâini, așa cum ai face online la un anumit nivel.
Celălalt lucru interesant despre turneele de poker online este că poți câștiga adesea participări la turneele mari de poker live jucând în ele. Chris Moneymaker a făcut istorie în pokerul online câștigând la World Series of Poker.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *