Cum să obții abilități digitale

Pentru acest an, LinkedIn intenţionează să le ofere solicitanţilor de locuri de muncă oportunitatea de a-şi demonstra cunoştinţele şi abilităţile, iar angajatorilor noi instrumente pentru a se conecta cu aceştia pe baza competenţelor lor profesionale, printre care: varianta-pilot a LinkedIn Skills Path, noi funcţii pentru personalizarea profilului de LinkedIn şi acces extins la Skills Graph de la LinkedIn.

Pe de altă parte, resursele Microsoft vor veni în completarea activităţilor derulate de LinkedIn pentru a promova oportunităţile vaste de dezvoltare a competenţelor digitale, incluzând Career Coach – o aplicaţie Microsoft Teams pentru Educaţie, dezvoltată cu ajutorul LinkedIn, care le oferă studenţilor posibilitatea de a primi consultanţă personalizată pentru orientarea în carieră.

În cadrul iniţiativei comune, Microsoft a lucrat îndeaproape cu organizaţiile nonprofit partenere, pentru a oferi asistenţă completă prin programe de coaching, mentorat şi networking unui număr de aproape şase milioane de cursanţi.

„Microsoft va aplica aceste lecţii la o scară mai mare şi anunţă un nou serviciu online, Career Connector, care va ajuta, în urmatorii trei ani, 50.000 de indivizi care îşi caută un loc de muncă să-şi asigure un job în domenii care vizează tehnologia. Această iniţiativă se va axa pe cursanţii care şi-au dezvoltat competenţe prin intermediul partenerilor Microsoft din sectorul nonprofit şi din sectorul de învăţământ, în special femei şi minorităţi slab reprezentate în domeniul tehnologic”, se arată în comunicat.

Microsoft (Nasdaq „MSFT” @microsoft) susţine companiile în procesul transformării digitale şi facilitează dezvoltarea, implementarea şi utilizarea tehnologiilor inteligente de tip cloud.https://84d8d0f12a6bc2b0ebbe53f554b30899.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

LinkedIn este o reţea de socializare orientată spre mediul de afaceri, fondată în anul 2003.

economica.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.