Cum va arăta piaţa Avram Iancu după modernizare

Consiliul Local Târnăveni a aprobat în şedinţa de joi 31 martie proiectul referitor la aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor economici pentru modernizarea pieţei Avram Iancu.

Administraţia locală doreşte modernizarea pieţei de zi, prin realizarea unei structuri care să acopere suprafaţa platformei aferente pieţei, realizarea unui sistem de preluare ape pluviale de pe învelitoare şi platforme, iluminat în incintă, supraveghere video şi grupuri sanitare publice care să deservească piaţa.

Prin intermediul cadrului construit modern şi a dotărilor specifice se doreşte atragerea producătorilor agricoli dar şi creşterea numărului de mese oferite şi închiriate de administraţia pieţei. Lucrările propuse urmează a avea un impact pozitiv şi pentru spaţiile comerciale poziţionate perimetral pieţei, prin crearea unui spaţiu mai primitor, adecvat activităţilor desfăşurate.

Obiectivul de investiţii se ridica la peste 370.000 de euro.

Durata de realizare este de 45 de zile pentru proiectare şi încă 5 luni pentru execuţie. Pe timpul execuţiei lucrărilor piaţa va fi închisă dar se vor căuta soluţii pentru amenjarea unei pieţe temporare într-o altă locaţie. Magazinele din incinta pieţei îşi vor putea desfăşura în continuare activitatea.

piata1

piata2

piata3

piata4

piata5

piata6