Stirea zileiStiri locale

Cursuri de Dansuri Populare la Târnăveni

ASOCIATIA Ansamblul Folcloric JUNII TARNAVEI ORGANIZEAZĂ cursuri de Dansuri Populare Pentru Copii, Tineri, Adulți INSCRIERI – INFORMAȚII: Tel. 0741270880, Email: juniitarnavei@gmail.com

Înscrierile se realizează în perioada 1-30 septembrie 2023; • Nu trebuie să aveți pereche pentru a participa la cursuri.

  • Cursul de dans popular este un CURS INTENSIV și se adresează tuturor persoanelor care doresc să învețe să danseze pentru propriul hobby, pentru nunți, petreceri, etc. Dansurile se învață atât într-o coregrafie fixă, cât şi fiecare dans defalcat pe pași și mişcări specifice până la însuşirea acestora de către toţi participanții.

CINE POATE PARTICIPA:

Toate categoriile de copii/tineri/adulți, indiferent de personalitatea fiecăruia, de vârstă, talent şi interese profesionale. Toți doritorii cu vârsta cuprinsă între 5 – 60 ani. Grupele de lucru/dans vor fi constituite în funcție de categoria de vârstă.

DURATA CURSULUI:

Cursul începe cu un modul de 2 luni şi poate continua la cererea participanților până se ajunge la nivel avansat.

  • 1 atelier dans popular – 2 h/săptămână (20 min dans cu 5 min pauză)

4 ateliere dans popular / lună

PROGRAMUL CURSULUI:

⚫ PROGRAM COPII – 1 şedinţă/săptămână ⚫ PROGRAM TINERI-1 şedinţă/ săptămână

PROGRAM ADULTI – 1 şedinţă/ săptămână

ÎNSCRIEREA:

telefonic la 0741270880 sau prin email la adresele de email juniitarnavei@gmail.com

PRECIZĂRI:

NU există limită de vârstă! Grupele se vor constitui pentru categorii de vârstă similare. NU există limită de talent, imaginație și creativitate! Depăşiţi-vă limitele şi aveți

încredere că puteți avea calități nebănuite, nedescoperite. NU există număr limită de participanți!

Se constituie mai multe grupe de lucru, în funcţie de numărul de persoane înscrise! Nu este necesar să vii cu pereche; fiecare cursant va avea posibilitatea să învețe alături de colegi avansați.

Instructor coregraf: VASILE TRIMBITAŞ

Notă: Pentru ADULŢII care vor avea continuitate 1 an întreg, la finalul acestuia vor avea propria ie populară, din partea ansamblului!