De marți se închide podul !

Marți, la ora 11, circulația rutieră pe podul peste Târnava Mică se întrerupe și Strabag începe lucrările de demolare și de construcție a noului pod.

Este funcțional podul pietonal, iar mașinile pot circula pe variantele alternative Adămuș și Cuștelnic-strada Bradului.

Pe durata lucrărilor, instituțiile de intervenție vor acționa conform unui plan bine stabilit. La Centrul “Victoria” se amenajează o bază pentru o mașină a pompierilor, iar intervențiile medicale vor fi realizate, în program de 24/24, de SMURD și Ambulanță. În caz de intervenție a elicopterului SMURD, a fost amenajată o pistă de aterizare în curtea Spitalului.

„Va fi o perioadă mai dificilă și vă mulțumesc anticipat pentru înțelegere și răbdare. Împreună, realizăm un proiect istoric la Târnăveni, de care se vor bucura generațiile din următorii 100 de ani. Conform graficului de lucrări, în luna noiembrie vom circula pe noul pod.” A afirmat primarul Sorin Megheșan.

3 comentarii la „De marți se închide podul !

 • 11 iunie 2019 la 18:46
  Permalink

  in primul rand nu santem ci SUNTEM in al 2 rand in alte tari un pod se face in cateva zile maxim 2 saptamani !! oricum toti sunt hoti si pe interese nimeni nu face absolut nimic pentru binele oamenilor si aceasta tara nu va reveni la normal pana nu vor muri cativa oameni :d proiectele se face foarte aiurea pe fuga .. este penibil un pod atata de mic in cateva luni !!! PENIBIL!! atatia ani si primarul abia a facut ceva ..plm

 • 11 iunie 2019 la 11:57
  Permalink

  D-l. Slider, va rog nu îl mai criticați și pe d-l. Primar Meghesan! Atâtea comentarii ref. La pod. În loc sa ne bucuram ca se investește în Târnăveni noi tot criticam. Nu săntem în măsura sa criticam. Referitor la „ciori”, a început și „starnirea” lor și trimiși la munca. Eu îl felicit pe d-l. Primar Meghesan.

 • 11 iunie 2019 la 8:49
  Permalink

  Cand nu ai habar ce inseamna un santier…poti face afirmatii care dau bine pentru public.
  In cazul in care in luna NOIEMBRIE 2019 nu se va circula pe pod, are domnul Primar „oo” sa isi prezinte demisia?!
  In caz contrar…vorbele sunt degeaba!

  Jalnic…a ajuns un oras plin de ciori si fara viitor! Rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.