De vizitat: Tripsylvania Tiny House

Mădălina Dumitru a deschis în satul Şirnea, judeţul Braşov, la începutul lunii ianuarie o unitate de cazare numită Tripsylvania Tiny House, după ce a luat decizia de a se muta din Bucureşti într-un loc mai liniştit. Antreprenoarea a investit circa 30.000 de euro, iar pentru anul acesta estimează un buget de investiţii de circa 20.000 euro pentru a pune la punct peisagistica şi infrastructura.

Lucrările la unitatea de cazare au început în luna iunie a anului trecut şi s-au finalizat în luna decembrie, iar în ianuarie au sosit şi primii turişti. „Cererea a fost mai ma­re decât ne aşteptam, am deschis la înce­pu­tul lunii ianuarie, iar în mai puţin de o săptă­mână aveam trei luni fully booked, chiar şi în timpul săptămânii, nu ne-am aştep­tat. Luna iulie este aproape ocupată în tota­litate, cererea este mult mai mare decât ne-am aşteptat“, precizează Mădălina Dumitru.

Deşi proiectul Tripsylvania Tiny House a început într-un an atipic pentru turism, Mădălina Dumitru spune că nu a luat deloc în calcul acest aspect, gândindu-se doar la faptul că doreşte să le ofere turiştilor experienţa de care ea are parte în fiecare zi în Şirnea. Capacitatea de cazare este de două persoane.

În prima lună de la deschiderea unităţii de cazare, sistemul de plată adoptat a fost unul bazat pe ideea că turiştii vor plăti cât doresc, nefiind impusă o sumă anume.

Totuşi, antreprenoare a renunţat la acest sistem de plată şi a introdus un preţ care porneşte de la 350 lei pe noapte, în cursul săptămânii, şi poate ajunge şi la 550 lei, în timpul weekendului dacă turiştii vor să folosească mica piscină pusă la dispoziţia lor.

Citeste articolul complet pe ZF.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.