Descoperă căsuțele de poveste, unde îți vei găsi liniștea

Te gândești deja la vacanță și la zilele cu soare care vor urma? Îți propunem, în această seară, să descoperim împreună un loc de poveste, aflat într-una dintre cele mai pitorești zone ale României, Clisura Dunării.

Unde? Sviniţa, judeţul Mehedinţi, la 49 km de Băile Herculane, la 44 de kilometri de Drobeta-Turnu Severin, pe DN57, drumul care leagă Orșova de Moldova Nouă, la circa 5 km de localitatea Svinița.

Ați fost în Defileul Dunării? Este o zonă tare frumoasă care merită să o puneți pe lista de priorități, atunci când vă gândiți să vă faceți vacanța în România, anul acesta. Nu este un loc atât de promovat și vrem, cumva, să-i facem dreptate, pentru că, aici, turistul chiar are ce vedea și chiar are ce face. În plus, peisajul este unul de poveste și unic, spunem noi. Este un mic paradis, numai bun de explorat în această perioadă. Dunărea curge lent printre stânci impunătoare, creând o zonă uimitoare, cu rezervații naturale, cu arbori seculari și arbuști rari.

DREAM TRICULE – CĂSUȚELE DE POVESTE, CU RĂSFĂȚ ȘI PRIVELIȘTE DE VIS

În acest mic colț de rai, găsim ,,Dream Tricule’’, un complex de cinci căsuțe albe, rafinate, aflate chiar pe malul Dunării, care nu știrbesc cu nimic frumusețea zonei, fiind construite cu respect față de natură, din materiale ecologice. Sunt amplasate lângă o plantație de smochini și în jur se află și singura pădure de pini negri din Banat. Mai mult, sunt locul potrivit pentru aceste vremuri, când căutam cu toții izolarea și intimitatea.

La interior, căsuțele sunt decorate tare frumos, cu mare atenție la detalii, sunt spațioase și dotate cu tot ce ar putea avea nevoie un turist: de la zonă de luat masa până la bucătărie, sezlong, ciubăr și chiar o plajă privată. Sunt servicii premium, pentru cei care caută o oază de liniște și răsfăț.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI!

CItește mai multe pe calatorinbascheti.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.