Descoperă povestea a 4 oameni care au devenit bogați online!

Odată cu apariția Internetului în anii 1990, dinamica tuturor activităților cotidiene au început sa se mute început cu încetul în mediul online. Inițial, internetul era utilizat ca o sursă de informare, mai apoi s-au dezvoltat produsele cu caracter comercial și care țineau spre entertainment, spre divertisment, reprezentând o modalitate ideală de relaxare, de petrecere a timpului liber. Ușor, ușor, multe persoane au descoperit că Internetul poate reprezenta o un motiv de evoluție și pentru business-uri de mica sau de mare dimensiune. La scurt timp, au început sa apară diverse aplicații ce puteau fi descărcate cu un simplu click de către utilizatori, facilitând accesul la diverse tool-uri și pentru a naviga mai ușor pe internet. Pentru a invata cum sa faci bani online, acest articol iti va arata cei mai de succes oameni care au reusit acest lucru.

Descoperă 4 dintre cei mai populari oameni care au reușit să devină celebrii și care au reușit să obțină averi colosale din activitățile pe care aceștia le-au deprins pe Internet.

David Karp – este fondatorul și CEO-ul Tumblr. Acesta și-a început activitatea ca stagiar la Frederator (studioul lui Fred Seibert). Imediat după terminarea stagiului de practică, David Karp a început să dezvolte software în domeniul de gambling. Aceste software erau menține pentru a ajuta pe oamenii să se bucure de câștiguri la jocuri de cărți. Astfel, cei pasionați de Poker sau de Blackjack aveau mai multe șanse de câștig. Succesul lui Karl, atât profesional, cât mai ales financiar a început odată cu lansarea aplicației Tumblr ce a fost lansată în anul 2007. La scurt timp după apariție, Tumblr s-a bucurat de foarte multă popularitate, având, la momentul actual are mai mult de 110 milioane de utilizatori și de descărcări.

Blake Ross – este cel mai talentat și cel mai tânăr om, care a descoperit pasiunea pentru software la vârsta de 10 ani, atunci când a creat primul său site web. A devenit faimos și s-a bucurat de ascensiune în plan financiar după ce a fost co-fondator pentru proiectul Mozilla Firefox, unul browser web accesat și în prezent.

Timothy Sykes – este, la bază un om al burselor, ce a devenit cunoscut datorită faptului că reușit să înmulțească o sumă de aromatic 12 000 de dolari într-un câștig de circa 1,64 milioane de dolari. Cu atât mai surprinzător este faptul că acest eveniment s-a petrecut în timpul studenției, Timothy fiind student la o facultate de prestigiu. În anul 2003, anul în care a absolvit Facultatea de Filosofie, tânărul a fondat Cilantro Fund Management (un centru de acoperire de urgență pentru persoanele aflate în dificultate), iar în 2006, se bucura deja de un loc pe lista celor mai cunoscuți milionari „30 Under 30” (30 de milionari sub 30 de ani). Ambițios din fire, realizările sale nu s-au terminat aici, iar în anul 2008, a decis să aplice aceeași strategie pe care a utilizat-o pentru prima data, investind 12 425 dolari în proiectul ce a purtata denumirea „Managementul transparent al investițiilor”.

Nick d’Aloisio – se numără printre cei mai tineri milionari, care a devenit bogat și cunoscut ori. Intermediul internetului. Acesta este fondatorul aplicației mobile Summly, ce a fost ulterior vândută pentru o sumă destul de mare către Yahoo. Conform undelor surse, suma cu care a fost vândută aplicația era de aproximativ 30 de milioane de dolari. Iar, începând de la lansare asa, aplicația, a avut parte de peste 1 milion de descărcări de către utilizatori în decursul primului an de la apariție în baza de aplicații.

Cum să faci bani online – sfaturi și recomandări

În prezent, poți face bani în mediul online cu ușurință. Îți poți deschide un magazin online, unde să comercializi produsele produse de tine sau de la alți producători. De asemenea, dacă ești pasionat de fotografie sau de graphic design poți face poze sau reprezentații grafice, pe care le poți posta pe diverse site-uri stick de imagini, ce pot fi disponibile descărcării de către ceilalți utilizatori contra-cost.

Bloggingul poate reprezenta o altă sursă de venit din mediul online. Dacă ești pasionat de scris și ai abilități în acest sens, îți poți deschide un blog în care sa relatezi despre pasiunile tale sau despre cele mai populare subiecte. De exemplu, în prezent, este de actualitate domeniul criptomonede, astfel, dacă ești pasionat de acest domeniu, poți crea conținut în acest sens, articolele tale ajutând și alte persoane care întrunesc aceleași pasiuni.

Social media este un alt domeniu ce poate deveni un job online din care să poți câștiga bani. Dacă îți petreci o parte destul de mare din timpul liber pe rețelele sociale, ești la curent cu trendurile și ai câteva cunoștințe în ceea ce privește algoritmii acestor rețele sociale, poți administra diverse conturi de Instagram, Facebook sau Google Plus pentru business-ul tău sau pentru alte afaceri.

Concluzii

În societatea actuală, este destul de simplu să faci bani în mediul online. Poate nu în așa măsură încât să te îmbogățești precum cei 4 antreprenori ce s-au bucurat de succes, dar poți câștiga suficient astfel încât sa îți augmentezi veniturile și să ai un trai de viață mult mai decent. Trebuie doar să ai inițiativă, să fii creativ și perseverat în orice activitate ai deprinde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.