Stiri locale

Detalii de efect pentru o sufragerie care să arate bine și în care să te simți confortabil

Din fericire, pentru cei care vor să-și transforme sufrageria în acest an, există tot felul de tendințe practice și ușor de aplicat care pot fi luate drept exemplu. De la piese de mobilier supradimensionate până la materiale naturale, sufrageria în stilul anului 2023 este accesibilă pentru oricine.

Idei de amenajare a camerei de zi pentru fiecare

Culori vibrante și îndrăznețe, mobilă statement și un stil de iluminat unicat se află în topul tendințelor de design de interior pentru living în anul 2023. Așadar fie că dorești un stil modern sau un stil tradițional pentru sufrageria ta, există câte ceva deosebit pentru fiecare preferință.

De la ideea de relaxare la cea de socializare, camera de zi poate fi transformată astfel încât să-și servească scopul și să arate bine în cea mai stilată manieră posibil.

Pentru a cuprinde mai pe scurt ideile de decorare și mobilare pentru un living în stil 2023, ia aminte la aceste detalii

Tendințele ar trebui să se potrivească cu stilul de design interior pe care îl ai deja adoptat în casa ta și să nu ia cu asalt ceea ce ai deja pus în practică. Este mai ușor să actualizezi designul unei camere prin inserția de obiecte de decor sau textile noi decât să schimbi cu totul interiorul selectat.

Poți chiar instala și un alt mobilier dacă așa îți surâde. Dar axează-te pe fotolii ieftine luate de la second sau pe piese reciclate ori recondiționate. Este o idee originală și ieftină de transformare a spațiului.

Culorile sunt mai ușor de incorporat în doze mici

Dacă pentru a schimba atmosfera din living pentru acest an vrei să mizezi pe alte culori, nu te arunca din prima pe altă culoare aplicată pe pereți. Ia-o mai întâi ușor accentuând sufrageria prin mici inserții care să placă vizual.

Noi fețe de pernă decorative, pleduri în nuanța nou adoptată, lumânărele, tablouri sau perdele și vaze pot face foarte bine trecerea de la vechi la nou, fără prea mult efort.  Chiar și o nouă măsuță cafea poate fi de efect în sufragerie.

La fel ca nuanțele nou adoptate în sufragerie, și materialele pot varia pentru a da o altă imagine acestei încăperi.

Dacă anul acesta îți dorești un contrast vizual în locuința ta, camera de zi poate fi exact locul din care să începi schimbarea. Adăugarea unui mix de materiale referitor la mobilier, decor și ornamente reprezintă o opțiune grozavă. Metalul, sticla și chiar și piatra pot crea un styling unic, individualizat pentru încăperile tale.