Din 16 iulie se deschide Shopping City Târgu Mureș

NEPI Rockcastle, principalul grup de investiții și dezvoltare imobiliară în zona de retail real estate din Europa Centrală și de Est, anunță deschiderea celui de-al 20-lea centru comercial din portofoliul local, Shopping City Târgu Mureș, în două etape. Începând cu 25 iunie 2020, hipermarketul Carrefour și magazinele adiacente acestuia devin primele destinații de cumpărături deschise vizitatorilor. Data de 16 iulie 2020 va reprezenta inaugurarea oficială și deschiderea tuturor spațiilor comerciale ale celui mai important centru comercial din regiune.

Shopping City Târgu Mureș a luat toate măsurile de siguranță care au drept obiectiv principal prevenirea răspândirii COVID-19: asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri și dezinfectarea constantă a centrului comercial. Astfel, s-au instalat dispensere cu dezinfectant, centrul comercial este aerisit periodic, în mod natural și s-au instalat benzi de distanțare socială în zonele unde se creează aglomerație. În plus, purtarea măștii este obligatorie de către toți angajații și clienții și se asigură verificarea temperaturii la intrarea în mall pentru cumpărături responsabile și în siguranță. 

Sub conceptul „Destinație pentru întreaga familie”, Shopping City Târgu Mureș reprezintă cel mai important proiect inaugurat anul acesta în zona Transilvaniei: 40.000 de mp de retail, peste 130 de magazine, un etaj întreg dedicat petrecerii timpului liber și o terasă exterioară de 3.000 de mp, un spațiu unic în oraș. Astfel, noul centru comercial din oraș va propune o experiență unică de cumpărături și de petrecere a timpului liber, aducând elemente inovatoare și sustenabile de arhitectură, branduri în exclusivitate și concepte noi de magazine.

„Shopping City Târgu Mureș este un proiect complex, ce generează valoare adăugată pentru comunitate și întreaga zonă. Ne dorim să oferim clienților noștri un spațiu cosmopolit pentru cumpărături și relaxare, aducând, în exclusivitate, branduri naționale și internaționale, dar și concepte inovatoare, cum ar fi terasa exterioară, unică în Târgu Mureș”, declară Dorinel Udma, Asset Manager, Shopping City Târgu Mureș.

Hipermarketul Carrefour, cu o suprafață de vânzare de 7.500 metri pătrați și o diversitate de produse disponibile în magazin la prețuri accesibile, este pregătit să își întâmpine clienții într-un spațiu sigur de cumpărături, având ca scop principal siguranța și sănătatea consumatorilor și a angajaților săi.

În plus, tot pe 25 iunie se vor deschide și o parte din magazinele centrului comercial: Flanco, DM, Pepco, Gerovital, Smyk, farmacia Help Net, Bookcity, Nobila Casa, Inmedio, Meron Café, Bijou Brigitte, Cador, Bunătăți Ardelenești, Frizeria Brillance, Beauty for you și multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.