Din mai, elevii mureșeni primesc și fructe în cadrul Programului pentru Școli al României

Consiliul Județean Mureș a finalizat în cursul lunii aprilie procedurile de achiziție în vederea încheierii de contracte pentru distribuirea produselor din cadrul Programului pentru Școli al României. Ca urmare a acestor proceduri au fost încheiate trei acorduri cadru pentru o perioadă de doi ani de zile pentru achiziția și distribuirea produselor aprobate prin hotărârea Consiliului, respectiv: mere, biscuiți, corn, lapte și sana. Astfel, în următorii doi ani, pe raza județului Mureș va fi asigurată distribuirea neîntreruptă a produselor către elevi. Ca urmare a încheierii acordurilor cadru au fost semnate și primele contracte subsecvente pentru perioada 6 mai-14 iunie 2019.

Pentru distribuirea produselor de panificație câștigătoarea licitației este SC GRANPANDOR SRL, valoarea totală a contractului pentru următorii doi ani fiind de 8,8 milioane de lei, din care pentru anul școlar 2018-2019 se va cheltui suma de 998.000 lei.

Pentru produsele lactate, câștigătoarea licitației este SC FRIESLAND CÂMPINA ROMÂNIA SRL, valoarea totală a contractului pentru următorii doi ani fiind de 8,1 milioane de lei, din care pentru anul școlar 2018-2019 se va cheltui suma de 915.000 lei

Pentru fructe, câștigătoarea licitației este SC LOGISTIC MEDIA POP ART SRL, valoarea totală a contractului pentru următorii doi ani fiind de 3,7 milioane de lei, din care pentru anul școlar 2018-2019 se va cheltui suma de 415.000 lei.

Numărul total de beneficiari este de 58.621 de copii. Aceștia vor primi timp de două zile lapte și corn, două zile mere și biscuiți și într-o zi sana și corn.

Biroul de Presă al Consiliului Judeţean Mureş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.