Din nou ursul a atacat un bărbat la Cucerdea

La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 23.55, Poliția municipiului Târnaveni a fost sesizată prin Apel 112, de către un bărbat, din localitatea Cucerdea, cu privire la faptul că îngrijitorul oilor la stâna acestuia ar fi fost atacat de un urs.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 11 Târnaveni, iar din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că în extravilanul localității Cucerdea, un bărbat, de 66 de ani, în timp ce ar fi păzit oile la o stână, ar fi fost atacat de un urs, care i-ar fi provocat mai multe leziuni la nivelul corpului.

Victima a fost transportată în stare de conștiență la U.P.U. Târgu Mureș pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

In urma incidentului de azi noapte, cand un urs a atacat o persoana la o stana langa Cucerdea, prefectul judetului Mures, Mircea Dușa, a convocat Comitetul local pentru situatii de urgenta al comunei Cucerdea. Sedinta va avea loc la primaria Cucerdea, de la ora 11. Participa si membrii Comitetului judetean pentru situatii de urgenta cu atributii in domeniu.

6 comentarii la „Din nou ursul a atacat un bărbat la Cucerdea

 • 17 noiembrie 2019 la 20:53
  Permalink

  Alt caz, aceași stână. Seara trecuta (16 Nov ) ursul a fost acolo iarăși. Nu se face legatura pentru a masca incompetența celora ce ar trebui sa il prindă. Si pentru a nu se intreba lumea de ce nu se face nimic deși se știe că acel urs a atacat de 3 ori in același loc. Așa ne trebuie dacă ne lăsăm conduși 30 de ani de incompetenți

 • 14 noiembrie 2019 la 7:42
  Permalink

  Si la Cornesti acum o saptamana ursul a ucis o vaca in batatura omului si cauta hrana noaptea la containerul de gunoi

 • 13 noiembrie 2019 la 8:16
  Permalink

  ÎMPUȘCAȚII
  AVEM PESTE 10000 DE URSI ÎN ROMÂNIA.
  IARNA ASTA O SA FACĂ PRĂPĂD.
  CE AȘTEPTAȚI DOMNILOR SA ÎNTRE PESTE NOI ÎN CASA SA NE MĂNÂNCE.
  IN PARLAMENT NU AVEȚI PROBLEME, SUNTEȚI PĂZIȚI ZI ȘI NOAPTE DE CĂTRE SPP.
  NU SE MAI POATE ASA, ÎN FIECARE ZI UN NOU CAZ.
  ȘI CEU DE LA PROTECȚIA MEDIULUI SA ÎNCETEZE CU BAZACONIILE “LE AM TĂIAT PĂDURILE URȘILOR”
  NU AM AUZIT PANA ACUM CA URSII SA SE FII HRĂNIT CU BRAD, FAG, STEJAR, etc.

 • 12 noiembrie 2019 la 8:43
  Permalink

  Informatia nu creeaza confuzie.Victima de saptamana trecuta a murit la fata locului

 • 12 noiembrie 2019 la 8:12
  Permalink

  E alt caz

 • 12 noiembrie 2019 la 8:02
  Permalink

  Buna ziua,sa inteleg ca este vorba despre alt caz? Nu este acelasi cu cel de saptamana trecuta nu? Informațiile sunt asemanatoare de aceea creaza confuzie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.