RecentStiri locale

Doi bărbaţi au fugit din carantină, sărind pe fereastră de la etaj

Doi bărbaţi care se aflau de 11 zile în carantină în oraşul Ungheni din judeţul Mureş au fugit din centrul în care erau cazaţi, sărind pe geam de la etajul I.

După 20 de minute, cei doi bărbaţi au revenit în centrul de carantină, însă procurorii au deschis un dosar penal pe numele lor.

“În cursul zilei de 06.04.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Mureş, au fost înregistrate dosarele penale cu nr. 1821/P/2020 şi 1822/P/2020, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, faptă prevăzută de art. 352 alin. 1 C. penal. În fapt, la data de 04.04.2020, în jurul orei 01,10, două persoane de sex masculin, care se aflau de 11 zile într-un centru de carantină situat în oraşul Ungheni, judeţul Mureş, au părăsit împreună, fără drept, centrul, sărind pe geamul de la balconul camerei aflate la etajul I, iar după 20 de minute cei doi au revenit voluntar la respectiva locaţie”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

AGERPRES

One thought on “Doi bărbaţi au fugit din carantină, sărind pe fereastră de la etaj

  • Buna ziua asa este si au fost dusi la spital controale ect asta sa intamplat chiar eram chiar langa camera lor eram si eu in carantina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *