Dosar penal pentru adeverinţe permanente false, eliberate de un angajator

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş a deschis un dosar penal după ce două persoane oprite în trafic au prezentat organelor de ordine adeverinţe permanente false, eliberate de un angajator din Ungheni.

“În fapt, la data de 15.04.2020, în jurul orei 13,30, cu ocazia unui control în trafic efectuat de către lucrătorii de poliţie în localitatea Recea, judeţul Mureş, a fost oprit un autoturism în care se aflau două persoane de sex masculin, ambele prezentând adeverinţe permanente, eliberate în calitate de angajator de către o societate comercială din oraşul Ungheni, judeţul Mureş, în urma verificărilor stabilindu-se că cele două persoane nu erau angajate ale acelei societăţi”, a anunţat Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, într-un comunicat de presă.

Dosarul penal a fost înregistrat, joi, la Parchetul de pe lângă Judecătoriei Târgu Mureş, având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, mai precizează sursa citată. AGERPRES 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.