DOUĂ ASOCIAȚII DE PROPRIETARI RĂMÂN FĂRĂ APĂ DIN CAUZA DATORIILOR. VEZI CARE SUNT SCĂRILE AFECTATE

Operatorul Aquaserv anunță sistarea alimentării cu apă în cazul a două asociații de proprietari din municipiu, din cauza datoriilor consistente pe care acestea le au față de companie.

Reprezentanții Aquaserv spun că, din cauza lipsei banilor, compania de apă se află în imposibilitatea de a plăti furnizorii situația critică punând în pericol furnizarea apei potabile în întregul oras, potrivit unui comunicat oficial.

Patru asociatii de proprietari au fost somate cu atentionare de închidere a furnizării apei. Dintre acestea, două au făcut plăti mai consistente, renuntându-se la sistare. Au mai rămas două asociatii de proprietari din cartierul 1 Decembrie 1918, respectiv nr.11 și nr.8, care nu au reusit diminuarea datoriilor ajunse la scadentă. În ambele cazuri, apa va fi sistată începând cu 10 martie.

Vor fi afectate scara 46/U2, scara 46/U3, scara 46/U4, scara 46/T1,scara 46T5,scara 46/R din Asociatia de proprietari nr.11 și scara 46/L, scara 46/K, scara 46/O1, scara 46/O4, scara 46/P2, din Asociatia de proprietari nr.8.

“Întrucât nu avem nici o bază legală care să ne permită aplicarea măsurilor restrictive doar la nivelul apartamentelor care au datorii fată de asociatie, contractul de prestare a serviciilor fiind încheiat cu asociatiile de proprietari, vom aplica aceste măsuri întregii scări, de pe urma cărora, din păcate, vor suferi si locatarii care sunt la zi cu plata”, transmit reprezentanții companiei de apă.

Locatarii care vor rămâne fără apă sunt rugați să-si adune rezerve suficiente pentru acoperirea necesarului fiziologic, igiena personală si prepararea hranei.