De interes

Două femei lovite de un autoturism care a luat-o la vale, după ce au ieşit din biserică la Șeulia de Mureș

Două femei dintr-o localitate din Mureş au fost accidentate grav de o maşină lăsată neasigurată de proprietar. Victimele ieşiseră de la biserică şi mergeau pe stradă când autoturismul parcat fără frâna de mână trasă s-a pus în mişcare şi le-a lovit din spate. Enoriaşele au fost transportate la spital, una cu elicopterul SMURD, cealaltă cu ambulanţa. 

Accidentul a avut loc lângă biserica din localitatea Șeulia de Mureș. Credincioşii tocmai ieşeau din lăcaşul de cult după slujba de Sfântul Ştefan. Cele două femei, de 66 şi 68 de ani, soția fostului preot din sat și prietena ei, soția cantorului, mergeau spre casele lor, pe un drum în pantă. În acel moment, o maşină parcată în faţa porţii casei actualului slujitor al Domnului, a luat-o la vale şi le-a izbit în plin. 

Proprietara e mătuşa preotului, care venise în vizită la el. Maşina a parcurs o distanţă de circa 50 de metri înainte de impact. Victimele au fost scoase de sub autoturism de către localnici. Tot ei au sunat la 112. 

În dosarul penal deschis în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă, poliţiştii au dispus expertizarea tehnică a maşinii pentru a se stabili dacă a fost vorba despre o defecţiune tehnică, aşa cum susţine şoferiţa, sau despre o neasigurare corespunzătore.

Vezi video pe Observator TV