Dragoş Anastasiu transformă resorturile din Cund în spaţiu pentru munca de la distanță

Omul de afaceri Dragoş Anastasiu, care deţine transportatorul Eurolines, dar şi alte afaceri, a decis să transforme resorturile pe care le deţine în Delta Dunării şi în localitatea Cund din Transilvania în birouri pentru corporatiştii care lucrează remote. În Delta Dunării, Anastasiu deţine resortul Green Village, de patru stele, iar în Cund este acţionar al complexului Valea Verde, alături de familia Schäfer.

„Dacă tot lucrează de acasă şi dacă tot este pericol de infectare în multe oraşe, oamenii se pot muta cu familiile pentru o perioadă în Deltă sau la Cund, iar, în loc de work from home, vor avea work from hotel, în natură, unde, pe bani puţini, pot face aceeaşi muncă, dar nu închişi în apartamente, ci bucurându-se de aer curat şi de toate facilităţile de care au nevoie – internet, Zoom, săli de conferinţă etc. În afară de muncă şi şedinţe, ei se pot bucura din plin de natură. În Cund, oaspeţii se pot bucura de drumeţii şi de plimbări cu caleaşca, de echitaţie şi vânătoare de trufe, yoga şi cine la lumina lumânărilor, în intimitatea Observatorului”, spune Dragoş Anastasiu.

Pachetele pentru cei care se cazează mai mult de 14 nopţi pornesc de la 25 euro/cameră şi includ cazare cu mic-dejun, cafea acces la spaţiul comun de co-working şi la o sală mică de conferinţe. Se pot programa şedinţe online, pe baza unui program prestabilit. Ofertele sunt valabile pentru perioada octombrie – decembrie 2020 în cazul Green Village 4* Resort şi octombrie 2020 – aprilie 2021 pentru Cund.

ZF.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *