Drept la replica ProRomania

 Intr-o încercare disperata de a opri declinul evident in rândul opțiunilor de vot ale electoratului din Tarnaveni, prin pierderea a peste 50% dintre votanții din 2016, PSD Tarnaveni prin președintele sau actual Cirlea Emanoil, a găsit oportun sa lege începerea campaniei electorale 2020 și lansarea propriului candidat la funcția de Primar, doctor Ovidiu Popescu, de atacuri murdare la adresa conducerii ProRomania Tarnaveni, respectiv Mihăilescu Alin-președinte și candidat la funcția de Primar și Piaskovski Stanislav- președinte executiv, excluzându-i din PSD, deși aceștia nu mai erau membri,  pe motiv de neplata a cotizatiei !!!

    “Înscrierea  in alt partid constituie demisie de drept din partidul al căror membri au fost” , spune Legea partidelor politice la art 8(2).

   Nici legea și nici măcar propriul Statut nu valorează ceva, in opinia celor care vor sa conducă Tarnaveniul.

   Ne dorim o campanie corecta și echilibrata, bazată pe proiecte realizabile, cu oameni profesioniști și dedicați Târnaveniului și cetățenilor săi.

     Dacă PSD Tarnaveni nu a reușit sa-și găsescă in rândul sau un candidat valabil la Primărie și a trebuit sa “importe” unul din Targu Mures, a fost opțiunea lor ( sau nu).

    Noi, ProRomania Tarnaveni am devenit alternativa spre care s-a îndreptat mai bine de jumătate din fosta organizație PSD, fără sa ceara nimic in schimb decât sa fie ascultați .

Pro Romania Târnăveni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.