Drept la replică PSD

Referitor la cele scrise de dl Mihailescu Alin , ca drept la replica, precizam ca in afara de cei doi exclusi din PSD , noi nu avem nicio demisie in partid sau nu stim de alti membri care sa fi trădat pentru Pro-Romania, dacă sunt, sa-i facă cunoscuti, pentru a fi cunoscuti de locuitorii municipiului Tarnăveni.
Referitor la atacul murdar, redau un dialog cu dl Mihăilescu, inca de acum două săptamani, din care, orice om de bună credința, iși dă seama cu cine are de a face:
– Dl Alin, ai trecut la ProRomania, asta e, ții sa ai o tinichea ca ai fost dat afară din PSD? Cum dorești. Sincer, eu mi-aș inainta demisia in mod onorabil. Alege cum dorești si, te rog, anunta-mă !
– Buna seara! Chiar am vrut sa vorbesc cu d-voastra! Am plecat in concediu. Cand ma intorc va contactez.
– Poate ai vrut, poate nu. Nu contează. Povesti si iar povesti. Si dupa concediu ,,Chestia e ca poți trimite la MS sau la noi o demisie sau intr-o sedinta fulger, te dam afara si bubuie netu , cu comentariile de rigoare ,,Eu nu vreau, dar e alegerea d-tale!,,
-Eu vroiam sa discutam altceva! Nu despre demisie! Daca vreti ne putem intalni dupa data de 22 iulie.
– Domle, cum despre altceva? Dumneata esti in doua partide simultan? Știi? Despre ce putem vorbi in acest caz? Rezolvă asta,dar repede !

Cirlea Emanoil – presedinte PSD Tarnaveni

7 comentarii la „Drept la replică PSD

 • 31 iulie 2020 la 16:17
  Permalink

  imi cer scuze daca am fost cam dur cu personajele, dar ca votant PSD ist ma simt dezamagit.

 • 30 iulie 2020 la 22:07
  Permalink

  sunteti diabolici ba amandoi. ahtiati dupa ciolan dupa cum se vede de la o posta. cine is cele doua persoane ca nu ii voteaza nici nevestele !? ati ajuns sa va da ti prea mare importanta. daca auzeam de un nume sonor din tarnaveni…

  deci ramane cum am stabilit, poate reuseste dnu ducan sa fie mai subtil. ia faceti va repede autocritica ca se supara cine nu trebuie pe voi si va taie macaroana.

 • 30 iulie 2020 la 19:53
  Permalink

  Domnule Cirlea, v am votat, v am admirat, v am urmarit, dar acum va urasc! Tot ce ganditi este politic, va doare undeva de Tarnaveni.
  Pacat! Pierdeti mult! Aveti de toate , ce va mai trebuie? Va roade ambitia? Pacat!
  La cate ati avut sa va infruntati, ce mai vreti? Imi place sa ma plimb pe dig uneori, sinteti cu doamna pe acolo?
  Ca ceea ce ziceti eu una nu va mai cred. Imi pare rau ca nu nai traieste mama sa vada cat mintiti! V a admirat mult si ea!

 • 30 iulie 2020 la 18:36
  Permalink

  Oare puteți înțelege că lumea s-a săturat de modul ăsta de a face politică? Oare realizați că vă pierdeți ” simpatizanții ” tocmai pentru că simt că nu îi mai reprezintă nimeni? Zi de zi, pe toate părțile, aceleași reproșuri, stânga către stânga, dreapta către stânga și invers : “hoți, mincinoși, incompetenți, trădători ” și alte metafore.
  Ce să creadă omul simplu?
  Ce speranță dați copiilor noștri? Din toate punctele de vedere, suntem în cădere liberă!
  Schimbați ceva…..!

 • 30 iulie 2020 la 18:23
  Permalink

  O totala necunoastere a statutului PSD si a legislatiei privind partidele politice!
  Domnule Cirlea, de ce nu ati dat curs metodologiei de excludere din PSD a domului Mihailescu?
  Cum vreti ca eu sa mai raman in PSD citind acest articol?

 • 30 iulie 2020 la 18:19
  Permalink

  Dacă va avea nevoie de avocat îmi las numărul de telefon. Pentru înregistrarea și publicarea unei convorbiri private acest ” domn” Cirlea risca intre unu și cinci ani închisoare, confor art 226 teza (1 )și (2) din Noul Cod penal

 • 30 iulie 2020 la 17:15
  Permalink

  Josnic. Cum poate cineva sa-și înregistreze colegii ?! Și sa facă publica o convorbire privată ! Așa vor sa conducă o primărie, un oraș ?! Cine va mai vorbi cu el știind ca se ocupa cu așa ceva ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.