E-ON ROMÂNIA ŞI PRIMĂRIA TÂRNĂVENI ÎMPREUNĂ ÎNTR-UN PROIECT DESTINAT COMUNITĂŢII

Cel mai mare parc din municipiul Târnăveni a fost amenajat de Primărie cu sprijinul E.ON România care a donat două terenuri şi echipamente de joacă şi sport în valoare totală de 25.000 de euro.

Consecventă valorilor ce promovează implicarea în viaţa comunităţii, E.ON România a decis să investească, alături de Primăria Târnăveni, în amenajarea unui parc public din municipiu.

Parc Tarnaveni 2
Astfel, comunitatea din Târnăveni va putea să se bucure, din această vară, de un parc de joacă şi relaxare situat în imediata apropiere a zonei centrale a municipiului şi a râului Târnava Mică, pe amplasamentul căruia sunt cuprinse şi două locaţii aparţinând E.ON.

Proiectul iniţiat de Primăria Târnăveni este sprijinit de E.ON România care a donat municipalităţii cele două clădiri, precum şi terenul aferent acestora. E.ON România contribuie şi la amenajarea locului de joacă şi relaxare din Târnăveni prin achiziţionarea de echipamente de joacă şi sport, în valoare de 25.000 Euro.

Parc Tarnaveni 3

„Susţinerea Primăriei Târnăveni de către E.ON România în amenajarea celui mai mare parc din municipiul nostru reprezintă un exemplu de implicare a unei companii care îşi asumă, nu doar calitatea de prestator de servicii,ci şi pe cea de partener într-un proiect comunitar cu impact pozitiv asupra populaţiei din Târnăveni. În numele viitorilor beneficiari mulţumesc companiei E.ON România pentru această implicare şi sunt convins că aceste eforturi unite reprezintă un model de parteneriat public-privat, de responsabilitate pentru comunitatea noastră”, a declarat Sorin Megheşan, primarul municipiului Târnăveni.

Parc Tarnaveni 1

Susţinerea unor astfel de iniţiative locale nu reprezintă o premieră pentru Grupul E.ON. Începând cu 2007, E.ON România a modernizat mai multe spaţii de joacă în unităţi de învăţământ preşcolar, la Sibiu, Târgu Mureş, Botoşani, Baia Mare, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Resiţa, Timişoara, precum şi un spaţiu public în municipiul Iaşi. Peste 2.500 de copii sunt beneficiarii direcţi ai acestor proiecte în care s-a investit, aproape 1 milion de Euro.