Echipele de NBA în care să îți pui încrederea atunci când pariezi

Fotbalul sau Tenisul sunt sporturi foarte populare printre cei care fac un obicei din a paria frecvent la sporturi. Dar la fel de mulți sunt și cei care s-au concentrat pe partea de Basket și mai ales echipele din cel mai puternic campionat al acestui sport, NBA. În acest articol stabilim care sunt cele mai de încredere echipe pe care să pariezi, dar și mai important, de ce este bine să ai încredere în aceste echipe.

LA Lakers

De ce sunt Lakers cei mai buni și de ce pot reprezenta atât de bine chiar și biletul zilei din colecția oricărui parior? Ei bine, dacă celebritatea nu era destul și faptul că tricourile în care joacă ajung să valoreze mai mult decât echipe întregi din alte țări, LA Lakers chiar au de oferit și multă valoare sportivă pe care pariorii se bazează atunci când construiesc bilete.

De ce sunt Lakers cei mai buni? Deoarece, pe parcursul primelor săptămâni de la începutul campionatului, Lakers se prezenta cu un scor de 11-3, aveau una dintre cele mai bune rate de atac dintre toate echipele, cel mai bun raport de defensivă și o medie a performanței excelentă în liga în care activează.

Dacă ar fi să facem un scurt ghid despre cum să pariezi pe Lakers, acesta ar include sfaturi care te vor face să te concentrezi pe vedetele echipei, pe suma punctelor înscrise de aceștia și pe fazele care îi au ca și personaje principale. Probabil cotele vor fi mai mici, dar șansele ca un jucători precum Kobe Bryant să marcheze foarte multe puncte sunt extrem de mari. În echipa de la Lakers au fost și sunt nume precum Kobe Bryant, Magic Johnson, Kareem Abdul Jabbar, Shaquille O`Neal, Jerry West și alte nume importante.

Toronto Raptors

În acest articol nu încercăm să te convingem să pariezi pe aceste echipe pentru că deja ar trebui să faci acest lucru dacă nu te-ai gândit până acum. Astăzi vorbim despre un background al acestei echipe și despre meritele pe care le-au dobândit singur pentru a putea fi un nume important pe biletul zilei. Toronto Raptors joacă profesionist încă din anul 1995 când NBA s-a extins până în aria Canadiană, chiar atunci fiind un moment de debut și pentru echipa Vancouver Grizzlies. Începând din anul 2001, Toronto Raptors este o echipă cu baze Canadiene și nu pare că se vor schimba curând.

Toronto Raptors au câștigat Atlantic Division de 7 ori și au stabilit un record de 59 de victorii în sezonul din 2018. Au reușit chiar să câștige și finala NBA o singură dată în anul 2019, lucru care a semnalizat și un punct de apogeu al echipei. De aceea Raptors se află și în recomandările noastre, pentru că meciurile au rezultate favorabile, au puncte și sunt acolo jucători care merită atenția pariorilor.

San Antonio Spurs

Spre deosebire de Toronto Raptors care au fost mai modești în ceea ce privește victoriile din NBA, San Antonio Spurs au un curs foarte agresiv de-a lungul istoriei reușind să fie pe tabela campionilor de 5 ori. În 1999, 2003, 2005, 2007, 2014 având una dintre cele mai puternice evoluții din acest punct de vedere din toată istoria NBA-ului. La început, aceștia jucau sub numele de Dallas Chaparrals în ABA, American Basketball Association. Aveau un succes moderat, iar echipa a fost vândută unui grup de oameni de afaceri din San Antonio în 1973.

Aceștia s-au alăturat NBA chiar în momentul în care celebra ligă își dorea să absoarbă cât mai multe echipe de succes din ABA. Un motiv important a fost și aspectul financiar cu care ABA se confrunta deja de câțiva ani. Nu au avut nevoie de foarte mult timp, iar San Antonio Spurs au început să evolueze. Având în vedere trecutul de succes și rezultatele din NBA, San Antonio Spurs merită atenția ta pentru biletul la meciurile din NBA

Denver Nuggets

Asemănător predecesorilor din San Antonio, Denver Nuggets au simțit și ei cum este să treci de la o ligă inferioară la o ligă profesionistă precum NBA. Tot din ABA au porni chiar din anul 1967, primul meci din NBA având loc în 1976 unde au înregistrat 50 de victorii cu 32 de înfrângeri. Echipa a avut un curs destul de mediocru până în anul 2002. În cei aproximativ 25 de ani de la debutul din NBA, echipa a supraviețuit cum a putut pe locurile inferioare. În anul 1997-1998, echipa a avut chiar unul dintre cele mai slabe campionate înregistrând doar 11 victorii și 71 de înfrângeri.

Din 2002 însă echipa a avut foarte puține sezoane în care victoriile au coborât sub totalul de 40.  În 2018 au fost victorioși în 54 de meciuri pierzând 28, iar în sezonul 2020-2021, potențialul se păstrează cu 28 de victorii și 18 înfrângeri.

LA Clippers

Rar avem ocazia să vorbim despre unul dintre veteranii NBA-ului. De aceea am ales să includem în topul nostru nu doar vedetele acestui sport sau staruri ci și echipe precum LA Clippers care din anul 1970 au rămas fideli ligii în care au pornit. LA Clippers au fost prezenți în NBA pentru 51 de sezoane fiind în avantaj în ultimii 10 ani de fiecare dată reușind să marcheze mai multe victorii decât înfrângeri.

În timp ce stabilești strategia pentru pariurile plasate pe LA Clippers, trebuie obligatoriu să îl ai în vedere pe Kawhi Leonard. A câștigat foarte multe premii în sezonul 2019-2020.

Concluzie

Echipele din NBA au reușit să pună acest sport pe harta mondială făcând din această industrie un adevărat succes financiar chiar și în timpul epidemiei. Este sigur să pariezi pe aceste echipe? Ei bine, pariurile sunt riscante indiferent de echipe, dar NBA-ul este liga jocurilor de anvergură. Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.