RecentStiri locale

Efective mărite de Poliție în perioada 1-3 mai

Încercarea prin care trecem ne afectează pe toţi şi putem ieși cu bine, doar dacă respectăm regulile și dacă vom acționa, în continuare, împreună. Ne apropiem de 1 Mai, care pe lângă Ziua Internaţională a Muncii, este şi o zi marcată prin ieşiri la iarbă verde, grătare şi petreceri. Anul acesta, toţi trebuie să abordăm diferit această zi, să respectăm distanţarea socială, Ordonanţele Militare şi să rămânem acasă.

· Păstrați distanțarea socială, evitați aglomerațiile şi nu transformați aceste zile în curse pentru cumpărături. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.

· Încă nu este posibil să aprindeți lumânări la cimitir, pentru cei dragi trecuți în neființă. Accesul în cimitire este permis doar pentru oficierea slujbelor de înmormântare și atunci cu respectarea numărului de 8 persoane.

· Dacă vremea va fi prietenoasă, de data aceasta, grătarul îl facem acasă, în familie.

Polițiștii și jandarmii vor acționa pentru menținerea ordinii publice, prevenirea faptelor antisociale și vor supraveghea toate acele zone cunoscute ca atractive pentru ieșirea la iarbă verde, unde tradițional se încing grătarele.

Pentru sănătatea tuturor, respectați Ordonanțele Militare. Sancțiunile pentru nerespectarea Ordonanțelor sunt de la 2.000 la 20.000 de lei.

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, împreună cu structurile jandarmeriei, polițiști locali mureșeni şi militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale sunt implicaţi în supravegherea modului în care se respectă prevederile legale în vigoare și sunt pregătiți să intervină prompt acolo unde se constată încălcări ale legii.
 
Astfel, în perioada 1-3 mai, se acționează cu efective mărite.Peste 770 de polițiști mureșeni, alături de care vor acționa jandarmi, dar și polițiști locali și militari, vor fi în stradă pentru pentru siguranța dumneavoastră.

IPJ Mureș

2 comentarii la „Efective mărite de Poliție în perioada 1-3 mai

  • Foarte interesanta imaginea asta , adica cei care ar trebui sa aplice legea nu o respecta..
    Unde este distantarea fizica ? se tot povesteste despre distantare sociala.. pai nu mai scrieti bai fratilor pe facebook ca va contaminati !!!
    Adica nenorocitul ala ZADARNICESTE COMBATEA BOLILOR … si dansii oamenii legi…o apara .. despre ce vorbim ?
    Se pare ca am uitat cine suntem si de unde am plecat .. greu de crezut……….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *