Ei sunt candidații anunțați pentru funcția de primar

Alegerile locale vor avea loc în data de 27 septembrie atunci când se va vota pentru desemnarea persoanei care va ocupa funcția de primar precum și pentru cele de consilieri locali, județeni dar și pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

La Târnăveni și-au anunțat oficial până acum intenția de a candida pentru funcția de primar patru persoane.

Ovidiu Nistor din partea USR. Este președintele filialei USR din Târnăveni, administrator de firmă și a fost consilier local în perioada 2008-2012.

Actualul primar Sorin Megheșan, din partea PNL, care candidează pentru al treilea mandat la Târnăveni. Sorin Megheșan are 49 de ani și este de profesie jurist.

Mihaela Gligor din partea PMP. A lucrat ca ofițer la Poliția municipiului Târnăveni și este în prezent în rezervă. Este cunoscută publicului prin aparițiile sale în calitate de solistă de muzică. Soțul dânsei, Dorin Gligor a candidat în mandatul trecut pentru funcția de primar și ocupă în prezent funcția de consilier local din partea aceluiași partid.

Alin Mihăilescu este președintele Pro România Târnăveni și va fi candidatul partidului pentru funcția de primar. Acesta este absolvent al facultății de Teologie Ortodoxă și al unei facultăți de Istorie, precum și absolvent al unui program de master “Istorie și Ștințe Politice”, fiinalizând și studii postuniversitare în domeniul managementului educațional. În prezent, el activează ca profesor de Istorie și Religie și este consilier local.

3 comentarii la „Ei sunt candidații anunțați pentru funcția de primar

 • 4 iulie 2020 la 8:28
  Permalink

  “Poţi să păcăleşti câţiva oameni tot timpul şi toţi oamenii o perioadă, dar nu poţi să păcăleşti toţi oamenii tot timpul.”
  Abraham Lincoln

 • 3 iulie 2020 la 23:12
  Permalink

  Meghesan nu a fost găsit in conflict de interese ? Mai vrea sa tragă de timp sau nu contează ca mai are câteva luni de mandat

 • 3 iulie 2020 la 21:34
  Permalink

  Chiar santem prosti? In Tarnaveni nu sunt oameni care vor sa faca bine? Nu il stiu pe domnul Nistor, asa ca nu prea am ce comenta! Doamna Gligor, sotia fostului candidat a primariei in 2016, nu imi spune nimic. Aaa sa nu uit, domnul Gligor a prostit pe toti Bozesenii ca el le va lucra pamantul ca “arendas” dar de fapt era “vandut”unui bucurestean care si acum isi bate joc de pamantul Boziasului, asta se intampla prin anii 2000. Acum vrea si ea ceva, un salariu frumusel, oare ce banca are de platit? Domnul Meghesan? Ce putem sa mai zicem? Nimic, eu unu ma abtin, am mai comentat, dupa 8 ani de mandat nu a facut mai mult decat un primar de comuna din Vaslui, daca e nevoie dau si explicatii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.