Ele sunt șefele de promoție de la Școala Gimnazială Traian

Sunt Berdea Veronica Ioana, absolventă a școlii Gimnaziale Traian din Târnăveni. Să învăț la această școală a fost o etapă importantă a vieții mele. Am avut alături profesori minunați, care m-au instruit și educat dar totodată m-au încurajat să devin mai puternică, mai încrezătoare. Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot aici aș vrea să învăț! Am avut colegi adevărați, contagios de amuzanți, alături de care am învățat, dar am făcut și năzbâtii. Astăzi, le urez tuturor succes la examene!

            Îmi doresc ca după următorii ani de studiu să fiu la fel de împlinită ca acum, pentru că: Nu am visat niciodată la succes, am  muncit pentru el, așa cum spunea și Estee Lauder.

Nu voi uita niciodată acești ani și pentru tot ce a fost frumos, tuturor le spun un sincer: Mulțumesc!

Mă numesc Fülöp Csenge-Anna, și sunt absolventă a Școlii Gimnaziale Traian. Sunt mândră și onorată să mă număr printre șefii de promoție ai claselor a opta. Studiul la acest gimnaziu mi-a oferit privilegiul de a obține premii la diferite concursuri și olimpiade școlare. Doresc să duc mai departe renumele școlii. Pentru tot ce a fost atât de frumos, tuturor le adresez sincere mulțumiri!

Fülöp Csenge-Anna vagyok, a Traian Általános Iskola végzős diákja. Büszkeség és megtiszteltetés számomra, hogy a 8. osztályok egyik évfolyamelsőjének nevezhetem magam. Tanáraimnak köszönhetően számos verseny résztvevője és nyertese voltam. Szeretném az itt kapott tudást a líceumi években kamatoztatni. Köszönetet mondok mindazoknak, akik utamat egyengették!