Elevă a Liceului Tehnologic admisă la Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza”-Bucureşti

Moga Denisa-Cristina, absolventă a Liceului Tehnologic din Târnăveni, a fost admisă anul acesta la Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti. Concurenţa a fost uriaşă la aceasta instituţie militară de prestigiu, din cei 2754 de candidaţi, doar 770 fiind admişi.

Eleva Liceului Tehnologic, Moga Denisa-Cristina, a reuşit o performanţă deocamdată de neegalat în oraşul Târnăveni, a fost admisă pe locul 26, reuşita ei fiind cu atât mai mult de apreciat cu cât a fost singura candidată din judeţul Mureş admisă la Academia de Poliţie la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, în sesiunea august 2019.

Pe parcursul celor patru ani de liceu, eleva Moga Denisa-Cristina a pus mai presus de orice şcoala,  fiind foarte ambiţioasă, perseverentă, disciplinată şi mai ales o autodidactă desăvârşită. Pentru colegii ei mai mici, ea este dovada vie că reuşita bate doar la uşa celor care merită. Fără îndoială, rezultatele şcolare deosebite apar doar atunci când angajarea elevului în procesul de învăţare are semnificaţie şi la nivel personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.