ELEVI AI ȘCOLII GIMNAZIALE TRAIAN, CAMPIONI JUDEȚENI LA TETRATLON

Etapa județeană la tetratlon, din cadrul Olimpiadei naționale a sportului școlar, a avut loc sâmbătă, 28 martie, pe stadionul Bolyai Farkas din Târgu Mureș.

La startul competiției s-au prezentat cinci echipe de fete și șapte echipe de băieți, formate fiecare din câte cinci atleți, cei mai buni din județ.

Chiar în pofida condițiilor vitrege de pregătire, lipsa totală a unei piste de alergare, a unei gropi pentru sărituri sau a altor stimulente financiare, sportivii Școlii Gimnaziale ”Traian” au surclasat categoric la puncte (1.134 p.) pe favoriții competiției – Liceul cu program Sportiv Târgu Mureș și Gimnaziul ”Zaharia Boiu” din Sighișoara, devenind astfel, pentru al treilea an consecutiv, campioni județeni.

Lotul Școlii gimnaziale ”Traian” a fost alcătuit în exclusivitate din elevi ai clasei a VIII-a sportivă: Cozma Cristian, Miron Sergiu, Filip Norbert, Puia Andrei și Fogarasi Lorand. Ei vor reprezenta județul Mureș la întâlnirea interjudețeană care ca avea loc la Cluj, în 17-18 aprilie 2015.

Fetele, eleve în clasa a VII-a sportivă, au ocupat un meritoriu loc II, concurând cu colege mai mari cu un an decât ele. Echipa a fost formată din Sas Lavinia, Dimitriu Flavia, Moldovan Alexia, Savu Sonia și Maxim Delia.

Atleții au fost pregătiți de profesoara Bucur Imola, iar băieții de profesoara Dendrino Ana.