Elevii Școlii Gimnaziale „Traian” premiați la un concurs de limba engleză

Elevii Școlii Gimnaziale „Traian”, au avut ocazia de a-și testa competențele digitale și de comunicare în limba engleză printr-un concurs inedit, online, numit „FAST English”, organizat de Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” din Târgu – Mureș.

Concursul Județean, cu participare interjudețeană, s-a derulat pe durata câtorva săptămâni, timp în care elevii au avut de realizat diferite sarcini, sub forma unor provocări: de creat benzi desenate, colaje, filmulețe, poezii, pagini de site, diplome și multe altele, obținând astfel puncte bonus, care s-au cumulat cu cele obținute la cea de-a doua etapă a concursului.

Aceasta a avut loc sâmbătă, 25.03.2022, pe platforma Kahoot, unde elevii Școlii Gimnaziale „Traian”, au dat dovadă de pricepere, îndemănare și istețime, situându-se la finalul concursului pe primele locuri ale clasamentului. Astfel, la clasa a VII-a, elevul Szentgyorgyi Patrik Szilárd s-a situat pe locul III, iar la clasa a VIII – a locul II a fost ocupat de elevul Crăciun Mario Paul, locul III de elevul Etves Mihai Denis, iar elevul Lupean David a fost recompensat cu mențiune.

Elevii au fost pregătiți de doamna profesor Oltean Adina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.