eMAG pune pe hartă un nou showroom, la Târgu Mureș

  • Livrare într-o oră în Târgu Mureș, prin tazz by eMAG
  • Showroom-ul are o suprafață de 450 de metri pătrați
  • Valoarea investiției este de 250.000 de euro
  • Oferte speciale cu ocazia lansării

eMAG inaugurează primul showroom din orașul Târgu Mureș, în urma unei investiții care se ridică la 250.000 de euro. Noul showroom este amplasat în incinta Shopping City Târgu Mureș, la parter. Odată cu această nouă investiție clienții eMAG din Târgu Mureș vor putea beneficia de livrarea într-o oră a produselor aflate în stoc în showroom, prin intermediul platformei tazz by eMAG, dar și de oferte speciale cu ocazialansării.

„Aveam în plan această deschidere încă dinainte de pandemie și ne bucurăm că putem, în sfârșit, să fim mai aproape de clienții noștri de la Târgu Mureș, într-un spațiu modern și atrăgător, în care vor putea testa produsele înainte de a le cumpăra și unde vor putea beneficia de recomandărileconsilierilor noștri”, a spus Silviu Gugui, Retail Director eMAG.

Noul showroom are o suprafață de 450 de metri pătrațiși permite expunerea a sute de produse din categorii precumtelefoane mobile, televizoare, laptopuri, electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse pentru îngrijire personală și accesorii.Cu ocazia lansării, clienții vor beneficia de discounturi de până la 20% la produse precum: accesorii pentru telefoane mobile, laptopuri, echipamente pentru imprimare sau căști de gaming. Acestea sunt oferite în perioada 25-28 iulie.

Ca măsuri de prevenție contra îmbolnăvirii cu coronavirus, showroom-ul a fost dezinfectat integral înainte de inaugurare și mai multe recipiente cu dezinfectanți au fost amplasate în mai multe zone. Atât angajații, cât și clienții vor purta mască de protecție, iar temperatura angajaților va fi testată înainte de începerea programului. eMAG recomandă în continuare păstrarea distanței în magazine și încurajează plata cu cardul.

eMAG are acum 16 showroom-uri în țară, înBucurești, Timișoara, Constanța, Iași, Ploiești, Craiova, Galați, Pitești, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu, Oradea și Târgu Mureș. Tot în această săptămână, compania a inaugurat primul showroom în afara țării, în Ungaria, la Budapesta.

Despre eMAG

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România și a devenit un lider cu prezență în Bulgaria, Ungaria și Polonia. De 18 ani, compania investește constant în servicii bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani. Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finanțare în rate prin eCredit, aplicația de mobil și „Plata cu un click”, cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank, serviciul de comandă instant. În 2020, eMAG a lansat serviciul pe bază de abonament Genius, care le permite mai multă flexibilitate clienților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.