Europarlamentarul Corina Crețu în vizita la Târnăveni pentru discuții cu reprezentanții locali ai Pro România

Luni 05.07.2021 europarlamentarul Corina Crețu a participat la o întâlnire informală alături de președintele Ligii Aleșilor Mureș și consilier local al Municipiului Târnăveni, Barbu Mădălin, coordonatorul Pro România pe Municipiul Tg. Mureș, Mihai Iozsa și coordonatorul Pro România pe comuna Adămuș, Ciapo Ludovic despre restructurarea și reconsolidarea PRO România la nivelul organizațiilor din județul Mureș.


Am discutat despre modul de organizare a alegerilor în cadrul organizațiilor locale, despre atragerea de noi membri, precum și despre direcțiile de viitor în promovarea valorilor mureșene cu ajutorul PRO România la nivel național și internațional” a afirmat Corina Crețu.


O altă temă importantă a discuțiilor a fost înființarea la nivelul județului a unui grup de lucru al PRO România Mureș pentru aprofundarea problemelor județene din sănătate, educaţie sau referitoare la infrastructură – combaterea sărăciei, reducerea decalajelor de dezvoltare, conturând astfel viziunea noastră pentru o societate mai echitabila, mai prospera şi mai aproape de oameni.


One thought on “Europarlamentarul Corina Crețu în vizita la Târnăveni pentru discuții cu reprezentanții locali ai Pro România

  • 6 iulie 2021 la 12:53
    Permalink

    Bla,bla,bla…. aceleasi povesti cu care nici copiii nu mai adorm… Batem apa-n piua si tineretul de exceptie pleaca din tara…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.