Expoziţie canină la Târgu Mureş+

Asociatia chinologică este si in acest an organizatoarea binecunoscutei manifestari chinologice de mare anvergura, in zilele de 15/16 septembrie, in Parcul Municipal. Sub egida Federatiei Chinologice Internationale, se va găzdui un eveniment tematic canin sub semnul lui “Dracula” constind din 2 expozitii Internationale , “Dracula Dog Show” si “Transilvania Dog Show” precum si dintr-un numar de 4 expozitii nationale.

Participarea de anul acesta intrece orice record romanesc pentru anul 2018 in domeniu, atat ca si numar de participanti (peste 2000 de arbitraje/zi) cat si ca provenienta competitorilor. Si-au confirmat prezenta concurenti din peste 30 de tari.

Si in acest an sunt gazduiţi un corp prestigios de arbitri “all round” reputati pe plan mondial, din Columbia, Slovenia,Polonia ,Olanda,Latvia,Portugalia , Ungaria,Cyprus, Belgia , Suedia,Finlanda si evident, Romania. De asemenea vor fi alaturi proprietarii celei mai faimoase publicatii in domeniul chinologic Our dogs si Birbrook Rosettes din Marea Britanie, care se vor ocupa de promovarea expozitiei in plan international pentru anii urmatori.

Festivitatile de premiere vor avea loc sambata 15 septembrie, de la orele 17:00 la Piata Cetatii, iar in data de 16 septembrie, duminica,in incinta Parcului Municipal de la orele 16:30.
Conferinta de presa va fi organizata vineri, 14 septembrie de la ora 10 , in sala de protocol din incinta Primariei si va fi sustinuta de echipa prestigioasei publicatii Our Dogs , mai precis de dl Vince Hogan si de dl Petru Muntean, arbitrul Best in show al Expozitiei Dracula Dog Show.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.