RecentStirea zileiStiri locale

Faza județeană a Cupei României la minifotbal la Târnăveni

Sub egida Asociatiei Judetene de Minifotbal Mures se va desfasura in aceasta primavara, faza Judeteana a competitiei Cupa Romaniei, competitie care in fiecare an are finalitate NATIONALA.

Competitia incepe la nivel de Liga 1 (Reghin, Weekend, Ungheni, Sighisoara si Tarnaveni), primele doua clasate la finalul competitiei in fiecare serie de Liga 1 se vor duela cu cele mai bune echipe din judet in “MURES – FINAL FOUR GROUP”

In “MURES – FINAL FOUR GROUP” se vor alatura competitiei echipele din cadrul SuperLigii Mures ca si cap de serie si echipele din cadrul Ligii Firmelor si Institutiilor. Costurile participarii in “MURES – FINAL FOUR GROUP” sunt de 200 lei/echipa/joc.

Cele patru castigatoare ale “MURES – FINAL FOUR GROUP” se vor duela pentru trofeul suprem, in sistem eliminatoriu – semifinale, finala mica si finala mare.

Conditiile de participare sunt:

• Durata desfășurării la nivel local este Martie – Mai

• Taxa de participare este de 50 lei catre AJM – echipa inscrisa, se va emite factura, plata cu OP (factura nu are termen de plata, trebuie achitata in momentul emiterii);

• Taxa la nivel local se decide la sedința tehnică;

• Taxa participare meci 100 lei/echipă (teren-arbitru-asistent)

• Toti jucatorii participanti trebuie inregistrati pe site-ul federatiei – nume, prenume, CNP (taxa de inregistrare este de 5 lei – jucator). Pentru jucatorii care sunt deja inscrisi pe site nu se percepe nici o taxa;

• Termenul final de incheiere a competitiei la nivel local este 1 mai 2024;