Filmul Insula Muzicii are premiera la Târnăveni în luna octombrie

Insula Muzicii este thriller psihologic plin de adrenalină, muzică electronică, peisaje care îți taie respirația, motocicliști și mesaje menite să te trezească!

Alex nu este tipul obișnuit cu care ți-ar plăcea să ieși. Este un hoț de motociclete dependent de cocaină, dependent de insulină și poartă mereu o armă.

Dar Alex nu a fost întotdeauna așa. El și-a pierdut controlul când mama lui a murit, iar tatăl său care consuma alcool și-a pierdut interesul pentru el.

Într-o zi, viața i-a arătat că există speranță. L-a dus într-un loc unde și-a găsit mângâiere și libertate: Ibiza – Insula Muzicii.

Din nefericire acel vis nu a durat mult. S-a întors la Londra unde latura lui întunecată a pus stăpânire pe el. Fiind afectat de o poveste de dragoste care și-a pierdut scânteia și o alta care creștea încet, Alex pariază totul pe ceea ce l-a învățat Insula Muzicii: că încălcarea tuturor regulilor îl va elibera de povara unui trecut chinuitor.

Dar Alex nu va mai vedea niciodată apusul de soare pe Insula Muzicii. Încă visând la peisajele glorioase din Ibiza, el va muri împușcat de un glonț tras în răzbunare.

Sunt Cosmin P. Zaharia, regizorul și personajul principal din Insula Muzicii și vă invit să urmăriți povestea unui om care prefigurează unde ar trebui să-l ducă viața, dar ar putea să nu găsească niciodată mijloacele potrivite pentru a ajunge acolo.

Biletele sunt disponibile la Centrul Cultural Târnăveni, Biblioteca Municipală Târnăveni, Art Club.

Preț bilet: 28 RON