RecentStiri locale

(Foto) Forțele de ordine în acțiune la Târnăveni

Forțele de ordine au acționat în sistem integrat la Târnăveni zilele acestea. Oamenii legii recomandă locuitorilor municipiului să fie responsabili și să respecte prevederile legale.

La nivelul județului, în cursul zilei de 26 martie, forţele de ordine au acţionat integrat, în echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari pentru impunerea normelor legale, instituite pe perioada stării de urgenţă. Astfel, în ultimele 24 de ore, peste 360 de polițiști din cadrul I.P.J. Mureș au desfășurat peste 600 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 1.880 de persoane și peste 150 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite. Pentru abaterile constatate, cu privire la interdicţiile instituite, forțele de ordine au aplicat 425 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 515.000 de lei, cele mai multe dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform Ordonanței Militare nr.3.


Totodată, 3 persoane au fost mutate din izolare la domiciliu în carantină instituționalizată, întrucât acestea nu au respectat prevederile legale incidente. Au fost controlate în trafic peste 1000 de autovehicule și legitimate peste 1600 de persoane. Totodată, poliţiştii au continuat verificările care vizează descurajarea şi prevenirea apariţiei unor practici comerciale ilicite, care să afecteze interesele cetăţenilor. 

One thought on “(Foto) Forțele de ordine în acțiune la Târnăveni

  • “Jmekerii” circula intr-o veselie pe drumul de la cars/Custelnic…cu masini, carute, pe jos. Vedeti si de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *