2.0RecentStiri locale

(Foto) ŞCOALA GIMNAZIALĂ ,,AVRAM IANCU” ,,DĂRUIEŞTE ŞI VEI DOBÂNDI……”ACTIVITATE DE VOLUNTARIAT ÎN CADRUL S.N.A.C.

  Şi în acest sfârşit de toamnă ruginie, la Şcoala Gimnazială ,,Avram Iancu” Târnăveni s-a derulat activitatea de voluntariat în cadrul Strategiei Naţionale pentru Acţiuni Comunitare care a constat în strângerea şi dăruirea de fructe şi legume proaspete persoanelor defavorizate.

Scopul activităţii a fost sensibilizarea tuturor cu privire la situaţia dificilă în care se găsesc semenii noştri cu probleme sociale.

Activitatea s-a derulat într-un frumos parteneriat elevi- părinţi -dascăli – Protopopiatul Ortodox Târnăveni. Fructele, legumele şi alte produse alimentare dăruite din suflete pentru suflete, ajung la  persoane care sunt în imposibilitatea de a-şi asigura hrana necesară, prin intermediul serviciului social al Protopopiatului Ortodox Târnăveni, în cadrul activităţilor zilnice de acordare a unei mese calde, la domiciliu.

Vă mulţumim tuturor pentru înțelegerea profunzimii mesajului activității, fapt demonstrat de impresionanta mobilizare de care aţi dat dovadă. Am arătat cu toţii că nu suntem indiferenţi !

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2635793139791768&type=3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *