Gala premierei filmului The Music Island realizat de târnăveneanul Cosmin P.Zaharia

Marti a avut loc în capitală, gala premierei filmului The Music Island, realizat de Cosmin P. Zaharia. De maine va fi disponibil in 15 cinematografe.

Cosmin este originar din Târnăveni și este producătorul, regizorul și actorul principal al filmului de lung metraj intitulat „The Music Island”. Subiectul principal al filmului este libertatea individuală și cum este ea influențată de mediul în care trăim.

„The Music Island”, cu o durată de 100 de minute, a fost turnat în 4 țări diferite: Spania (Ibiza), UK (Londra), România (București, Cluj Napoca), Bulgaria (Kavarna) și se bucură de o distribuție internațională, din care fac parte: Natasza Lesniak – o faimoasă actriță de teatru și film din Polonia; Manjinder Sangha – care a jucat în „O noapte la muzeu: Secretul Faraonului”; Cornel Raileanu – cunoscut actor român, care în prezent joacă la Teatrul Național din Cluj Napoca și este câștigător al premiului Uniter;  Rodrig Andrisan – actor român stabilit în Londra, unde  a jucat în multe filme și scurt metraje; Marco George – cascador ce recent a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai rapid headstand pe o motocicletă. Coloana sonora va fi compusa de Michal Kosinski, un cunoscut DJ belgian.

Despre film:

Alex nu este tipul obișnuit cu care ți-ar plăcea să ieși. Este un hoț de motociclete dependent de cocaină, dependent de insulină și poartă mereu o armă. Dar Alex nu a fost întotdeauna așa. El și-a pierdut controlul când mama lui a murit, iar tatăl său care consuma alcool și-a pierdut interesul pentru el. Într-o zi, viața i-a arătat că există speranță. L-a dus într-un loc unde și-a găsit mângâiere și libertate: Ibiza – Insula Muzicii. Din nefericire acel vis nu a durat mult. S-a întors la Londra unde latura lui întunecată a pus stăpânire pe el. Fiind afectat de o poveste de dragoste care și-a pierdut scânteia și o alta care creștea încet, Alex pariază totul pe ceea ce l-a învățat Insula Muzicii: că încălcarea tuturor regulilor îl va elibera de povara unui trecut chinuitor. Dar Alex nu va mai vedea niciodată apusul de soare pe Insula Muzicii.

Sunt Cosmin P. Zaharia, regizorul și personajul principal din Insula Muzicii și vă invit să urmăriți povestea unui om care prefigurează unde ar trebui să-l ducă viața, dar ar putea să nu găsească niciodată mijloacele potrivite pentru a ajunge acolo.

Regia: Cosmin P. Zaharia

Scenariul: Cosmin P. Zaharia