Gata cu școala. De luni din nou online pentru o parte dintre elevi la Târnăveni

Conform ultimului scenariu anunțat pentru școli de către Direcția de Sănătate Publică Mureș, de luni la Târnăveni vor merge la școală elevii claselor primare 0-IV, elevii claselor terminale a VIII-a și a XII-a precum și antepreșcolarii (creșă) și preșcolarii (grădiniță). Restul elevilor vor face din nou cursuri online.

Conform Direcției de Sănătate Publică Mureș rata de incidență raportată la Târnăveni este de 1,14.

3 comentarii la „Gata cu școala. De luni din nou online pentru o parte dintre elevi la Târnăveni

 • 7 martie 2021 la 6:14
  Permalink

  Aveti dreptate! Apoi acesti copii devin ,,eminenti,, cu master facut on-line si vor avea functii de conducere; si sa ne mai miram ca localitatea arata catastrofal iar cetatenii vor ingrosa randurile somerilor? Deloc. Ca si astia de azi care-s praf din toate punctele de vedere, vor fi mai multi maine care vor trai inerti pe banii lui babacu sau a statului!

 • 6 martie 2021 la 19:19
  Permalink

  pai nici nau inceput bine si gata iarasi online, imi vine sa rad dar sunt costient ca nui de ras,bataie de joc.

 • 5 martie 2021 la 21:35
  Permalink

  Sa va duceti dracului toti prostii si dobitocii si pupincuristii care ne conduceti in ziua de azi. Hai sictir dobitocilor sa va duceti la dracu toti… imi pare rau chiar nu mai am cuvinte pentru tot ceea ce se intampla cu acesti copii au ajuns bataia de joc a acestor parceniti si inculti care ne conduc. Inca o data sa va duceti dracului…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.