Generația 2016-2020 Liceul Teoretic ”Andrei Bârseanu”

La Liceul Teoretic ”Andrei Bârseanu” s-au evidențiat, prin rezultate deosebite la învățătură și purtare, absolventele Fodor Alexia Maria cu media 9,93 din clasa a XII-a A, șefă de promoție la clasele cu predare în limba română și Ádám Noémi, cu media 9,45 din clasa a XII-a F, șefă de promoție la clasele cu predare în limba maghiară.

Alexia a excelat pe parcursul celor 4 ani de liceu, dovedind nu doar implicare și responsabilitate în raport cu disciplinele de studiu, ci și spirit de solidaritate și mai ales o educație morală sănătoasă, altruism și adaptabilitate.

Noémi este o persoană deşteaptă, creativă, cu mult potenţial.  A fost și va rămâne mândria fiecărui diriginte și profesor. A dat dovadă zilnic de seriozitate, de bun simţ, pregătire intensă şi zilnică. 

Câteva din gândurile și sentimentele absolventelor, adresate colegilor de generație și profesorilor:

”Anii de liceu, frumoși și inegalabil, vor rămâne unici în viața mea. Au fost ani în care am învățat adevărate lecții de viață mulțumită dragilor profesori, înțelepte călăuze în viața de licean. Voi rămâne mereu recunoscătoare pentru experiențele trăite și valorile deprinse în acest prim capitol al maturității.” (Fodor Alexia)

 „Mă mândresc cu faptul că sunt absolventă la Liceul Teoretic “Andrei Bârseanu”. A fost o onoare pentru mine să petrec frumoșii ani de liceu alături de profesori dedicați acestei meserii frumoase, de a educa, forma și îndruma elevii pe drumul vieţii. Le mulţumesc pentru răbdarea și dragostea cu care ne-au educat.” (Ádám Noémi)

Felicitări celor două absolvente de elită ale școlii noastre! Mult succes la bacalaureat tuturor absolvenților Liceului Teoretic ” Andrei Bârseanu”! Drum bun în viață, cu încredere în voi înșivă, optimism și multe reușite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.