Germanii de la Bosch caută 133 de oameni pentru centrul de producţie de la Blaj

Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, cu vânzări consolidate ce însumează peste 2 mld. lei (436 de mil.euro) în anul fiscal 2019 în România, are disponibile în prezent 133 locuri de muncă pentru fabica de la Blaj, potrivit informaţiilor de pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba.

Cele mai multe joburi sunt pentru mu­ncitori necalificaţi la asamblarea / mon­tarea pieselor (70), funcţionari admi­­nistrativi (22), operatori la ma­şini-unelte cu comandă numerică (15), dar şi pentru electricieni, me­canici sau ingineri, conform AJOFM Alba.  

Unitatea de producţie Bosch din Blaj şi-a început activitatea în 2007, deservind sectorul tehnologiei industriale. Fabrica s-a dezvoltat rapid, iar această evoluţie s-a remarcat încă din anul 2012, când unitatea Bosch din Blaj şi-a extins aria de expertiză către industria auto.

Bosch a inaugurat în luna noiembrie 2019 o nouă clădire de birouri şi laboratoare de testare, în incinta fabricii din Blaj. Compania a investit peste şapte milioane de euro în noua clădire. Lucrările de construcţie au început în martie 2018 şi au fost finalizate în septembrie 2019. Extinderea activităţii de producţie a companiei la Blaj a condus la decizia de a construi o nouă clădire a cărei destinaţie este de a susţine creşterea continuă a unităţii şi de a asigura suficient spaţiu pentru noile proiecte care vor contribui la dezvoltarea pe termen lung a fabricii.

ZF.ro

2 comentarii la „Germanii de la Bosch caută 133 de oameni pentru centrul de producţie de la Blaj

  • 19 martie 2021 la 22:37
    Permalink

    Mar interesa și pe mine

  • 19 martie 2021 la 19:00
    Permalink

    Bună care sunt condițiile? Eu momentan sunt muncitor la fabrica STAR TRANSMISSION CUGIR cu o experiență de peste trei ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.