GRATUIT! Te învățăm să te folosești de telefonul tău

Nu te descurci cu tehnologia ? Folosirea telefonului tau Smart ți se pare prea complicată dar ai tot mai multă nevoie de el?

Noi îți venim în ajutor!

Portalul Tirnaveni.ro și Asociația Amicitia au demarat o serie de lecții GRATUITE pentru a te ajuta să depășești aceste neajunsuri.

Urmărește secțiunea SMART din cadrul site-ului unde se va publica săptămânal câte un articol pe această temă, iar dacă ai nevoie de mai multe explicații te așteptăm să te programezi la o întâlnire la Asociația Amicitia pentru a primi explicații și răspunsuri la întrebări de la specialiști.

Articolele vor fi publicate în fiecare zi de marți. Pentru programări completează formularul de mai jos. Cei inscrisi vor fi anuntati cand vor fi programati saptamana la o intalnire/lectie la Asociatia Amicitia.

Nu mai sta la coadă. Plătește factura de gaz prin telefon

 

Acum poți vizualiza și achita facturile E.ON cu aplicația mobilă E.ON Myline, direct de pe telefonul sau tableta ta cu cardul. De asemenea, poți transmite indexul contorului, atât pentru consumul de gaze naturale, cât și pentru cel de energie electrică. Mai mult, poți urmări și graficele consumului tău din ultimele 12 luni pentru ambele utilități.
Cu ajutorul aplicației mobile E.ON Myline, ai controlul asupra consumului tău. Asta înseamnă că oricând poți să:

• Activezi factura electronică și o primești direct pe mail;
• Modifici convenția sau programul de consum în funcție de cum iţi planifici vacanţele sau timpul liber;
• Urmărești mai ușor consumul efectuat, accesând istoricul de indecși şi plăţi .

Pentru a utiliza aplicația, conectează-te cu datele de identificare pe care le folosești în platforma Myline. În cazul în care nu ai cont încă, iţi poţi crea imediat.

Același lucru se poate face și de pe un calculator (desktop) după crearea contului pentru care sunt nevoie informații doar de pe o factură.

Nu te descurci ? Inscrie-te cu ajutorul formularului de mai jos si un voluntar de la Asociatia Amicitia se va intalni cu un grup care a intampinat aceeasi problema si te va ajuta sa o depasesti! De asemenea ne poti solicita alte articole de acest gen pentru a veni în ajutorul tău.

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată.