RecentStiri locale

Grupul indian Surtaal Club Raikot. O prezență inedită la festivalul internațional de folclor de la Târnăveni

Surtaal Club este numit după cuvântul din punjabi Surtaal, în care „sur” înseamnă note de scară muzicală, iar „taal” înseamnă ritm ritmic. ​ Clubul Surtaal este un grup de artiști adulți din Eisteddfod este unul distins, condus de Pawan Kumar, iar grupul cuprinde dansatori, cântăreți, muzicieni și toboșari.

Acest grup interpretează cu succes toate formele tradiționale de dansuri populare punjabi, cum ar fi Bhangra, Giddha, Jhoomer, Jindua și Luddi. Acest grup are 20 de ani de istorie de participare cu succes în diferite state din India și, de asemenea, participă la mai mult de 20 de festivaluri din diferite țări străine. ​ Acest grup este singurul grup din Punjab care a organizat Festivalul de dans popular în fiecare an.

Motivul nostru este să arătăm lumii din țara noastră unul dintre cele mai bune dansuri populare care, după noi, este una dintre cele mai bune forme de dans din lume. În această formă de dans avem nevoie de mai multă energie, ritm și rezistență decât avem nevoie în alte forme de dans din întreaga lume. Ne dorim ca oamenii să știe despre noi, cine suntem, unde trăim și mai ales cum sărbătorim festivalurile și evenimentele noastre. Dorim să răspândim fericirea, pacea și armonia în lume prin Muzica și Dansul nostru. ​au afirmat reeprezentanții grupului artistic.

Ei vor urca pe scena Zilelor municipiului Târnăveni duminică seara. Vezi programul complet.