Grupurile de producători din sectorul pomicol pot beneficia de sprijin total de aproape 2 milioane euro

”Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță lansarea, în data de 30 iunie 2020, a sesiunii de depunere a proiectelor în cadrul submăsurii 9.1a – Înființarea grupurilor de producători în sectorul pomicol, cu o alocare de totală de 1.985.644 euro. Obiectivele submăsurii 9.1a vizează îmbunătățirea performanțelor generale ale exploatațiilor pomicole, o mai bună integrare pe piață a producătorilor primari, creșterea veniturilor producătorilor prin comercializarea în comun a producției, crearea și promovarea lanțurilor scurte, precum și respectarea standardelor comunitare de mediu si climă, siguranță alimentară etc”, a informat ministerul.

Beneficiarii sunt grupurile de producători din sectorul pomicol, care se încadrează în definiția IMM-urilor și care au fost recunoscute oficial de către autoritatea competentă înainte de solicitarea sprijinului, dar după 1 ianuarie 2014, scrie News.ro.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/agribusiness/grupurile-de-producatori-din-sectorul-pomicol-pot-beneficia-de-sprijin-total-de-aproape-2-milioane-euro-din-pndr-19401669

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.