Guess Who la zilele Municipiului Târnăveni

guess who
Laurențiu Mocanu , cunoscut sub numele de Guess Who, este un cântăreț român de muzică hip hop ce se numără printre cei mai apreciați artiști ai acestui gen muzical din România. În iulie 2010 Guess Who a câștigat premiul de „Cel mai bun artist hip-hop” la Romanian Music Awards.

Cunoscutul interpret Guess Who va urca pe scenă, la Tărnăveni, la zilele dedicate orașului .

Este unul dintre cei mai populari artiști din hip-hop-ul romanesc. A colaborat cu Paraziții pe albumele “Irefutabil” (2002), “Confort 3” (2005), Cheloo – “Sindromul Tourette” (2003), “Fabricant de gunoi” (2006), Ombladon “Cel mai prost din curtea școlii” (2007), cu Maximilian pe “Volumu’ la Maxim…ilian!” (2008), cu Bitza pe “Sufletul Orașului” (2008)

A făcut parte din formația Anonim împreuna cu Zekko si Griffo, colaborarea lor concretizându-se in albumul “Hai sa vorbim” (Roton, 2005). Piesa “Extrema Zilei” (Anonim feat Paraziții) a reprezentat un succes.
A cantat împreuna cu Spike și Paraziții în deschiderea concertului 50 cent (2006).

În primăvara 2009 a lansat videoclipul piesei “Tu” împreună cu Spike, strângând într-un timp scurt peste un milion de vizionari. A urmat lansarea albumului său “Probe Audio” (produs împreuna cu Agresiv / Okapi Sound, colaborări cu Spike, Grasu XXL, FreakaDaDisk, Mitza de la Agresiv, Lucia – câstigătoare Mamaia 2007 la Interpretare).
Cu melodia “Locul Potrivit” (cunoscuta si sub numele “Noi in anul 2000”), care a intrat rapid în topurile posturilor de radio, a fost inclusiv pe primul loc în Nielsen Airplay Chart. Piesa a beneficiat de un videoclip în regia lui Marian Crișan, filmat în Buftea.

Al doilea album din cariera sa, Tot Mai Sus, a apărut pe 20 septembrie 2011. Conține două piese noi care au fost turnate într-un singur videoclip: „Oriunde te duci” și „Știu deja”, și o melodie în colaborare cu Marius Moga numită „Tot Mai Sus”.

Alte piese cunoscute din repertoriul interpretului sunt: „LaLa Song”, în colaborare cu Grasu XXL, „Lumea mea” interpretată de Guess Who și Spike.