HOȚI DE LĂNȚIȘOARE

În data de 15.09.2014, ora 20.30, Poliţia municipiului Tg. Mureș, a fost sesizată de
către G.V., cu privire la faptul că în timp ce se afla pe terasa unui local din oraş, i-a fost sustras un lănțișor din aur.
În urma activităților desfășurate, poliţiştii au identificat un tânăr, de 25 de ani, din Tg. Mureș, bănuit în cazul furtului de lănţişor.
Din cercetările efectuate s-a stabilit că suspectul a abordat persoana vătămată, pe terasa mai sus amintită, i-a distras atenția şi i-a sustras de la gât, lănțișorul din aur, de 18 grame, pe care l-a amanetat în cursul aceleiași zile.
Valoarea prejudiciului cauzat este de 2.700 lei.
Suspectul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt, fiind reţinut în arestul IPJ Mureş, pentru 24 de ore.

Poliţişti de investigaţii criminale, împreună cu cei de la Poliţia Transporturi, au identificat în cursul zilei de ieri, suspectul în cazul unei tâlhării comise în data de 11 octombrie a.c., în Piaţa Victoriei, din Tg. Mureş.
În data de 11.10.2014, ora 19.54, ofițerul de serviciu de la Poliția municipiului Tg. Mureş, a fost sesizat prin Dispeceratul 112, de către o femeie, de 78 ani, pensionară, cu privire la faptul că o persoană necunoscută, i-a smuls prin violență, lănţişorul de aur de la gât.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au recuperat prejudiciul şi au identificat în ziua de 16 octombrie a.c., un bărbat, de 32 de ani, din Tg. Mureş care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.
Cercetările sunt continuate de lucrătorii B.I.C. Tg.Mureș cu autorul în stare de reținere, urmând a fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tg. Mureş, cu propunere de arestare preventivă.