Idei de afaceri noi: Catering pentru copii

“Stim cu totii ce provocare este alegerea meniului pentru o petrecere aniversara, mai ales atunci cand invitatii sunt copii de varste diferite, dar si parinti si bunici. Noi credem insa ca este important ca stilul sanatos de viata impus in familie sa fie continuat si la petreceri, iar exemplul adultilor este esential,” considera Antonia Condurovici si Alina Sudriu.

Antonia si Alina au dezvoltat o afacere care sa multumeasca gusturile celor mici dar si cele mai grijulii mamici. Baby Fresh Food a lansat Foodie Bar, primul serviciu din Romania care livreaza mancare sanatoasa, pregatita din ingrediente 100% naturale, o hrana gustoasa pentru petrecerile copiilor, indiferent de varsta acestora.

Foodie Bar este un serviciu complet oferit in parteneriat cu Grace Couture Cakes, cuprinzand meniuri variate, servicii de transport si amenajare.

Astfel, “La Grace Couture Cakes am facut inca de la inceput o prioritate din a oferi parintilor dulciurile ideale pentru petrecerile copiilor: retete adecvate acestora, ingrediente naturale de cea mai buna calitate, si, nu in ultimul rand, decoruri care sa ii faca fericiti pe cei mici si invitatii lor.

Ne bucuram ca acum produseleGrace Couture Cakes destinate copiilor pot fi comandate alaturi de un meniu complet de mancare sanatoasa pentru evenimente”, spune Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

In functie de tipul petrecerii si de pretentiile clientilor, consultantii Baby Fresh Food vor avea grija elabora un meniu sanatos in care sunt incluse cu preponderenta fructe, legume proaspete dar si mici rasfaturi echilibrate.

Preparatele incluse in Foodie Bar respecta recomandarile specialistilor, atat in ceea ce priveste alimentele, modul de preparare, cantitatile si numarul de calorii recomandate pentru fiecare categorie de varsta.

In functie de numarul de invitati, categorii de varsta, tema petrecerii si locatie, consultantii Baby Fresh Food va propun un mix perfect de produse.

Astfel, indiferent daca este vorba de o petrecere de gradinita sau una organizata la un loc de joaca, o aniversare in familie sau o sarbatoare speciala, parintii pot avea garantia ca cei mici si insotitorii lor vor avea mancare sanatoasa si gustoasa, prezentata intr-un mod atragator.
Sursa: www.business24.ro

Cum a inceput totul?
”M-am documentat enorm despre nutritia din primele 1000 de zile si importanta acesteia, inca de cand eram insarcinata. Sunt convinsa insa ca nu sunt singura mamica pe care cantitatea mare de informatii contradictorii a speriat-o.

Am inteles atunci cat este de important sa ai alaturi specialisti de incredere, care sa iti ofere sfaturile potrivite si sa te ajute sa filtrezi ceea ce aplici in viata copilului tau, in cei mai importanti ani.

Ai astfel garantia ca ii oferi cu adevarat tot ce e mai bun. E garantia pe care le-o oferim acum si celorlalti parinti, alaturi de echipa de medici specialisti pe care o avem alaturi.” afirma Antonia Condurovici, co-fondator Baby Fresh Food pe site-ul dedicat afacerii http://babyfreshfood.ro

”Am ales sa devin antreprenor imediat dupa ce am nascut, astfel ca a trebuit sa fac eforturi mari pentru a jongla cu timpul meu, pentru a-i oferi celei mici tot ceea ce era mai bun. M-am gandit de multe ori ca mi-ar fi placut sa existe un serviciu precum Baby Fresh Food – de incredere, de calitate, la indemana.

Echipa Baby Fresh Food face toata munca pentru tine – ia retete create special de medicul nutritionist si aprobate de medicul pediatru, cauta cele mai bune ingrediente, pregateste fiecare fel de mancare cu grija si livreaza.

Detalii: http://babyfreshfood.ro