Ieșire la scăldat, fatală pentru o fată de 15 ani

inecata
O ieșire la scăldat a însemnat sfârșitul pentru o adolescentă de 15 ani din Mureș! Martorii spun că fata a intrat în apă împreună cu un prieten, iar la un moment dat, acesta a scăpat-o din brațe: “S-a jucat în apă și băiatul a luat-o pe fată pe spinare și a dus-o în apa aia mare. Și băiatul nu a mai rezistat să înoate și nici fata nu știa să înoate și a dat drumul la fată, el a scăpat, a fugit acasă și ea s-a înecat.”

Cum nu știa să înoate, în doar câteva clipe s-a scufundat și nimeni nu a mai reușit să o salveze. Între timp, amicul ei s-a făcut nevăzut.

Adolescenta în vârstă de 15 ani era la scăldat în râul Târnava Mică din localitatea Bălăușeri. Potrivit localnicilor, a mers să se răcorească împreună cu trei prieteni, într-o zonă periculoasă, chiar dacă niciunul dintre ei nu știa să înoate.

Martorii povestesc că fata ar fi încercat să se salveze și a strigat cu disperare după ajutor, dar nimeni nu a mai putut face nimic pentru ea.

Alertate de săteni, rudele adolescentei au venit într-un suflet pe malul apei. În scurt timp au ajuns și pompierii, scafandrii au început imediat căutările, iar după aproape doua ore, trupul neînsuflețit a fost adus la mal, unde familia copilei se ruga pentru o minune.

Polițiștii încearcă să dea de urma tânărului despre care martorii spun ca ar fi scăpat-o pe fată în apă și să afle și varianta lui.