În ciuda pandemiei, “Marea vânzoleală” continuă zilnic la Târnăveni

În ciuda avertismentelor de distanțare socială și de a nu ieși din case, în ultima săptămână locuitorii din Târnăveni au fost mai activi ca oricând. Ca și cum mâine ar fi din nou Crăciunul, mii de oameni au ieșit afară la cumpărături, la plimbare sau cu diverse alte activități.

Primarul municipiului Târnăveni Sorin Megheșan trage la rândul său un semnal de alarmă:

La primele ore ale dimineții, orașul era plin de oameni!!! Vă rog să înțelegeți că singura cale de a opri răspândirea virusului este izolarea în case! Evitați ieșirile din casă și amânați orice deplasare în oraș care nu este urgentă. În primul rând, ar trebui să stea în casă vârstnicii, bolnavii cronici și copiii. Următoarele două săptămâni sunt deosebit de importante pentru a împiedica răspândirea infecțiilor cu virusul COVID 19. Haideți să fim responsabili! Depinde de noi!

Cum vă puteți feri cel mai bine de virus? Splălați-vă des pe mâini, evitați aglomerațiile și spațiile închise și păstrați o distanță de un metru față de persoanele din jurul vostru sau de 2 metri față de cele care tușesc/strănută.

3 comentarii la „În ciuda pandemiei, “Marea vânzoleală” continuă zilnic la Târnăveni

 • 21 martie 2020 la 13:33
  Permalink

  mai suntem si de pe sate, normal ca ne speriem, daca nu ne lasa decat la magazinele de aici, haideti sa vedeti preturi, cu adaos de 200%

 • 21 martie 2020 la 12:35
  Permalink

  Autoritățile au speriat ieri lumea zicând ca următorul scenariu este sa interzică ieșitul din casa.. deci cum altfel sa fie lumea și asa destul de proasta și panicoasa.. lumea își face încă o tura de provizii de faina și zahar:)))

 • 21 martie 2020 la 11:28
  Permalink

  Cetatenilor municipiului Tarnaveni nu le e frica de Corona, le e frica sa nu cumva sa moara de foame… Dupa 30 de ani de la daramarea comunismului in Romania, inca ne mai place sa stam la cozi, sa facem stocuri de alimente, dar i-am molipsit si pe altii din alte tari… Cei care sosesc in tara din alte tari incep sa se adune in gasti, fara sa tina cont de recomandarile autoritatilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.