RecentStiri locale

În municipiul Târnăveni nu avem NICIUN caz de infecție cu SARS-CoV-2

În acest moment, în municipiul Târnăveni nu avem NICIUN caz de infecție cu SARS-CoV-2. De asemenea, nu există NICIO persoană în carantină. Se află în autoizolare 79 de persoane, care sunt supravegheate strict de autorități, a anunțat primarul municipiului Târnăveni Sorin Megheșan, miercuri seara pe pagina sa de Facebook.

A început a doua acțiune de dezinfecție, în toate scările de bloc din municipiul Târnăveni. Sunt în curs de instalare dozatoarele cu soluții dezinfectante, în fiecare scară de bloc din municipiul Târnăveni. Există situații în care, din precauție, echipelor care le instalează nu le este permis accesul în scările de bloc.

Acolo unde aveți suspiciuni, solicitați legitimațiile de serviciu sau autorizația. Este foare important ca, în perioada următoare, să respectăm cu strictețe măsurile de izolare. Stăm acasă, să ne putem reîntâlni cât mai repede! a mai anunțat primarul Sorin Megheșan.

O femeie domiciliată în Adămuș, care era o pacientă cunoscută a Spitalului din Târnăveni cu mai multe afecțiuni a decedat în data de 7 aprilie, după ce inițial a fost internată la spitalul din Târnăveni, iar apoi transferată la SCJU Tg.Mures – Secția ATI. Detalii AICI.

2 comentarii la „În municipiul Târnăveni nu avem NICIUN caz de infecție cu SARS-CoV-2

  • Da, si baiatul meu si cumnatul tot in carantina institutionalizata stau, de o saptamana .tot din tarnaveni sunt!

  • Nu e adevarat. Eu sunt din Tarnaveni si stau din data de 6 aprilie in carantina institutionalizata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *